24/3/2020

Αγαπητοί μας πελάτες,

 

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης και σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας της 23ης Μαρτίου 2020, σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία της εταιρείας μας από σήμερα τροποποιείται:

  • Το κατάστημα μας στα Λατσιά θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ από την Τετάρτη 25/3 μέχρι νεότερης ενημέρωσης από την Κυβέρνηση. Σύμφωνα με το τελευταίο διάταγμα μέχρι 13/4 τουλάχιστον.
  • Θα μπορούμε να σας εξυπηρετούμε μέσω μηνυμάτων στο messenger (https://m.me/antoniadiscy), μέσω emailστο sales@antoniadis.com.cyκαι τηλεφωνικώς τις καθημερινές 10:00-14:00 από την Πέμπτη 26/3.
  • Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.antoniadis.com.cy) θα συνεχίσει να ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να δέχεται τις παραγγελίες σας και αυτές να παραδίδονται στο χώρο σας.
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των €45,00. Για αγορές μικρότερης αξίας τα έξοδα των μεταφορικών είναι €5,00
  • Παραγγελίες που θα καταχωρούνται τις καθημερινές μέχρι τις 15:00, θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που θα καταχωρούνται τα Σαββατοκύριακα, θα παραδίδονται την Τρίτη. Για δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός αστικών κέντρων) ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις και επιπλέον κόστος.

 

*Φροντίζουμε ώστε οι παραγγελίες να ετοιμάζονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται από τις Αρμόδιες Αρχές.

 

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία / διευκρίνιση

 

Υ.Γ. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, χρειάζεται όλοι μας να υποδείξουμε τον απαιτούμενο βαθμό ευθύνης για την αντιμετώπιση του ιού, τόσο προς τα οικεία μας πρόσωπα, όσο και προς την κοινωνία γενικότερα. Οι παραδόσεις των παραγγελιών μας γίνονται από την ACS Courier, της οποίας το προσωπικό συνεχίζει να εργάζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες για την εξυπηρέτηση όλων μας. Καλό θα ήταν να δείξουμε τον σεβασμό και την κατανόηση προς όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν αυτές τις μέρες λόγω του μεγάλου όγκου εργασίας που έχουν να αποπερατώσουν.