Κατασκευές με Μηχανισμούς 

 • Το LEGO® Education BricQ Motion Prime εισάγει τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη μάθηση STEAM μέσα από πειράματα με δυνάμεις, κίνηση και αλληλεπιδράσεις μέσα από τον αθλητισμό!Οι μαθητές ηλικίας 10 ετών και άνω γνωρίζουν το STEAM και την φυσική, μέσα από το νέο μέλος στην οικογένεια των εκπαιδευτικών λύσεων της LEGO® Education!
  €170.00
  Σε απόθεμα
 • Μέσα από τα 21 πειράματα-κατασκευές εξερευνήστε τις αρχές της μόχλευσης, της ισορροπίας, της μετατροπής της ενέργειας, της αιολικής ενέργειας, της περιστροφής, των γραναζιών, της έντασης, της πλευστότητας και πολλά άλλα!
  €36.00
  Σε απόθεμα
 • ● Σχεδιάστε και κατασκευάστε τα δικά σας λειτουργικά μοντέλα τρενάκια του λούνα παρκ.● Πραγματοποιήστε πρακτικά πειράματα φυσικής για να μάθετε για τη δύναμη, την κίνηση και την ενέργεια.● Διεξάγετε πειράματα επιτάχυνσης της βαρύτητας με διαφορετικά βάρη νομισμάτων και καταγράψτε τα αποτελέσματα.● Το πλαστικό σύστημα δόμησης είναι ανθεκτικό, εύκολο στη...
  €55.00
  Σε απόθεμα
 • Σύγχρονη αρχιτεκτονική δομική μηχανική. Νέο ευέλικτο σύστημα δομής το οποίο σας επιτρέπει να κατασκευάσετε οργανικά σχήματα. Περιλαμβάνει εγχειρίδιο για περισσότερα από 8 μοντέλα: Θόλο σταδίου, ρόδα λούνα παρκ, ψηλούς πύργους, σύγχρονα ξενοδοχεία, διάσημα κτίρια, κλπ.
  €45.00
  Σε απόθεμα
 • Ανακαλύψτε τους φυσικούς νόμους με μηχανήματα στην ξηρά, στο νερό και στον αέρα.
  €68.00
  Σε απόθεμα