Εκπαιδευτική Ρομποτική 

Κοντά μας θα βρείτε έτοιμα ρομπότ και πακέτα ρομποτικής όπως τα γνωστά Bee-Bot, Blue-Bot, Pro-bot, Ino-Bot, Lego Education Spike Prime, Lego Education Spike Essential , Arduino, Gigo Robotics και άλλα.

Η εκπαιδευτική ρομποτική θεωρείται ως σχέδιο διεπιστημονικής δραστηριότητας κυρίως στην επιστήμη, τα μαθηματικά, την πληροφορική και την τεχνολογία, προσφέροντας σημαντικά νέα οφέλη στην εκπαίδευση και γενικότερα σε όλα τα επίπεδα

Βρείτε περισσότερες εκπαιδευτικές προτάσεις για δώρα εδώ: Εκπαιδευτικά Πακέτα - STEAM Toys

 • Το ProBot έχει καταργηθεί από την εταιρεία κατασκευής. Το ProBot αποτελεί την εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας του BeeBot, επιτρέποντας πιο σύνθετο προγραμματισμό.
 • Το πρώτο προγραμματιζόμενο ρομπότ της TTS που έχει σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση! Διαθέτοντας λειτουργίες Bluetooth και σχεδιασμένο για ισχυρές...
  €175.00
  Σε απόθεμα
 • Συμπληρωματικό πακέτο για το Kids First Coding & Robotics #7442. Το πρόσθετο πακέτο Gigo Coding and Robotics: Challenge Pack 1 εισάγει 8 νέα μηχανικά ρομπότ με διάφορες προκλήσεις μηχανικής που μπορεί να εκτελέσει το καθένα. Πολυάριθμα λειτουργικά μοντέλα: ανελκυστήρας, καταπέλτης, περιπατητής, κλπ. Εγχειρίδιο οδηγιών για να κατασκευάσετε 8 μοντέλα.
  €25.00
  Σε απόθεμα
 • Το πακέτο δομικών στοιχείων EdCreate είναι μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για τα ρομπότ Edison. Με 5 διαφορετικές κατασκευές, θα εμπλουτίσουν ιδανικά την εμπειρία των μαθητών σας στην εκπαίδευση STEM μέσα από δραστηριότητες μηχανικής και προγραμματισμού.
  €42.00
  Σε απόθεμα
 • Έχασες ένα μέρος του Edison σου; Μην ιδρώσεις! Το πακέτο ανταλλακτικών περιλαμβάνει ανταλλακτικά για όλα τα αποσπώμενα μέρη του Edison.
  €30.00
  Σε απόθεμα
 • Καλώδιο σύνδεσης του Edison με τον υπολογιστή Η τιμή αφορά 1 καλώδιο
  €10.00
  Σε απόθεμα