• Συμπληρωματικό πακέτο για το Kids First Coding & Robotics #7442. Το πρόσθετο πακέτο Gigo Coding and Robotics: Challenge Pack 1 εισάγει 8 νέα μηχανικά ρομπότ με διάφορες προκλήσεις μηχανικής που μπορεί να εκτελέσει το καθένα.Πολυάριθμα λειτουργικά μοντέλα: ανελκυστήρας, καταπέλτης, περιπατητής, κλπ. Εγχειρίδιο οδηγιών για να κατασκευάσετε 8 μοντέλα.
  €25.00
  Σε απόθεμα
 • ● Πως ο τρόπος λειτουργείας του αισθητήρα υπερήχων καταδεικνύει την αρχή του ραντάρ. ● Συνδέστε μέσω Bluetooth το tablet/smartphone σας. ● Κατεβάζοντας την εφαρμογή προγραμματισμού δίνεται τις δικές σας εντολές για τη λειτουργία του ρομπότ ● Το νέο κουτί μπαταρίας συνδέεται με τον αισθητήρα υπερήχων και δύο κινητήρες. ● Απαιτούνται 3 μπαταρίες AA /...
  €115.00
  Σε απόθεμα
 • Κατασκευάστε και προγραμματίστε μοναδικά ρομπότ που ισορροπούν σε δύο τροχούς! Ανακαλύψτε τον κόσμο της ρομποτικής — ένα συναρπαστικό, διεπιστημονικό πεδίο που συνδυάζει τη φυσική, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών. Αυτό το σετ δίνει στα παιδιά μια απλή, διασκεδαστική και προσαρμόσιμη εισαγωγή στη ρομποτική
  €115.00
  Εκτός αποθέματος
 • Σύγχρονη αρχιτεκτονική δομική μηχανική. Νέο ευέλικτο σύστημα δομής το οποίο σας επιτρέπει να κατασκευάσετε οργανικά σχήματα. Περιλαμβάνει εγχειρίδιο για περισσότερα από 8 μοντέλα: Θόλο σταδίου, ρόδα λούνα παρκ, ψηλούς πύργους, σύγχρονα ξενοδοχεία, διάσημα κτίρια, κλπ.
  €42.00
  Σε απόθεμα
 • Κατασκευάστε 5 διασκεδαστικά gadgets και μάθετε για τα γρανάζια και την μετάδοση της ταχύτητας! Ρεαλιστικές λεπτομέρειες που κάνουν τα μοντέλα να μοιάζουν αληθινά!
  €24.00
  Σε απόθεμα
 • Φτιάξτε 10 εκτός δρόμου οχήματα και άλλες μηχανές, ενώ μαθαίνετε για τους ιμάντες, τις ρόδες, και τις ερπύστριες. Το μοτέρ που λειτουργεί με μπαταρίες δίνει κίνηση στα μοντέλα.
  €25.00
  Σε απόθεμα