Όροι και Προϋποθέσεις

Στην antoniadis.com.cy (αναφέρεται στο παρόν ως «Εταιρεία») ενημερώνουμε την ιστοσελίδα μας συνεχώς. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις προσεκτικά. Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας θεωρείται ότι οι Όροι & Προϋποθέσεις έχουν αποδεχθεί. Οι ενημερώσεις των Όρων και Προϋποθέσεων είναι δυνατό να γίνονται συχνά, έτσι θα πρέπει να μελετάτε τις αλλαγές αυτές τακτικά.

1. Χρήση Περιεχομένου

Οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες που παρέχονται από την Εταιρεία είναι για την προσωπική σας, μη εμπορική χρήση μόνο. Η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια, την επάρκεια, την ποιότητα ή καταλληλόλητα για τον συγκεκριμένο σκοπό ή χρήση, και όλες αυτές οι εγγυήσεις εξαιρούνται ρητώς στο μέγιστο βαθμό ότι οι εν λόγω εγγυήσεις μπορούν να εξαιρεθούν από το νόμο. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι μόνο για γενικές πληροφορίες και χρήση, και δεν έχουν σκοπό να σας εκπληρώσουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

2. Τιμές

Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν τη νόμιμη εφαρμογή του ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ΦΠΑ. Οι τιμές που αναγράφονται μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση. Το ποσό που θα πληρώσετε είναι αυτό που εμφανίζεται στη διαδικασία αγοράς κατά την ημερομηνία των συναλλαγών. Για αγορές από εταιρείες στην Ελλάδα με εξαίρεση από τον ΦΠΑ δείτε πιο κάτω.

3. Διαθεσιμότητα

Προϊόντα με χαμηλή διαθεσιμότητα φέρουν ειδική σήμανση και για αποφυγή ταλαιπωρίας, εφόσον δείτε την σήμανση επιβεβαιώστε την διαθεσιμότητα είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνύματος (email/Messenger) πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης παραγγελίας με συμπεριλαμβανόμενο εξαντλημένο προϊόν, θα ειδοποιηθείτε για ισόποση αντικατάσταση του ή για αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής του συγκεκριμένου προϊόντος. Αν για οποιοδήποτε λόγο πέραν του ελέγχου μας, δεν είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν, δεν φέρουμε ευθύνη προς εσάς. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να ρωτηθείτε κατά πόσο μπορούμε να σας παραδώσουμε ένα υποκατάστατο προϊόν.

4. Αποδοχή

Δεν θα υπάρξει καμία σύμβαση οποιουδήποτε είδους ανάμεσα σε εσάς και εμάς, εκτός και μέχρις ότου σας παραδοθούν τα εμπορεύματα. Η παραγγελία σας είναι μια προσφορά για να αγοράσετε από εμάς. Τίποτα από όσα κάνουμε ή λέμε θα συνεπάγεται αποδοχή της προσφοράς αυτής μέχρις ότου σας παραδοθούν τα εμπορεύματα. Σε οποιοδήποτε σημείο μέχρι τότε, η Εταιρεία θα μπορεί να αρνηθεί την παροχή των προϊόντων προς εσάς χωρίς να αναφέρει τους λόγους και θα εκδοθεί η επιστροφή εμπορεύματος.

5. Τιμές Παράδοσης και Διαδικασίες

5.1 Παράδοση εντός Κύπρου

5.1.1 Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Επιλέξτε την επιλογή Παραλαβή από το κατάστημα μας και μπορείτε να την παραλάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την επόμενη εργάσιμη ημέρα από το φυσικό μας κατάστημα στα Λατσιά (Κιλκίς 12, 2234 Λατσιά). Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα ειδοποιηθείτε μέσω SMS στο κινητό σας ή/και με email.

5.1.2 Παραλαβή από γραφείο ACS Courier

Επιλέξτε την επιλογή Παραλαβή από ACS Offices για να παραλάβετε σε ένα από τα 40+ παγκύπρια σημεία παραλαβής ACS Courier. Τα έξοδα αποστολής για παραλαβή από το πλησιέστερο σας γραφείο ACS Courier (βρείτε τα γραφεία ACS εδώ) είναι €3,50 για παραγγελίες μέχρι €50,00 και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες €50,00 και άνω όταν πληρώσετε διαδικτυακά*. Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για παραλαβή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη και αναχωρήσει από το κατάστημα μας θα λάβετε από εμάς ειδοποίηση με emailκαι όταν βρίσκεται στο σημείο παραλαβής και είναι έτοιμη για να παραληφθεί από εσάς θα ειδοποιηθείτε μέσω SMS (ή Viber) στο κινητό σας από την ACS. Εάν δεν έχετε ειδοποίηση από την ACSεντός 2 εργάσιμων ημερών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω διερεύνηση.

5.1.3 Παράδοση στο χώρο σας

Επιλέξτε την επιλογή Παράδοση στο χώρο σας για να σας παραδοθεί η παραγγελία στο χώρο σας. Η παράδοση γίνεται από την ACS Courier ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες €50,00 και άνω όταν πληρώσετε διαδικτυακά*. Για παραγγελίες κάτω των €50,00 τα έξοδα παράδοσης είναι €5,00. Σε δυσπρόσιτες για την ACS περιοχές, ισχύει επιπλέον χρέωση** ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Μπορείτε να ελέγξετε εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη διεύθυνση πατώντας εδώ.  Η παραγγελία σας θα σας παραδοθεί σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα από την περιοχή και τον φόρτο εργασίας της ACSCourier.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη και αναχωρήσει από το κατάστημα μας θα λάβετε από εμάς ειδοποίηση με email. Η ACSσυνήθως πραγματοποιεί τις παραδόσεις τις πρωινές ώρες. Εάν χρειάζονται οποιαδήποτε διευκρίνιση για την παράδοση θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά. Εάν δεν έχετε ειδοποίηση από την ACSεντός 2 εργάσιμων ημερών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω διερεύνηση.

*Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση (με αντικαταβολή). Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση €1,00.

** Οι δυσπρόσιτες για την ACS περιοχές χωρίζονται ως εξής:

  •        Δ1. +1 ημέρα επιπλέον για παράδοση. + €6,00 επιπλέον χρέωση
  •        Δ2. +2 ημέρες επιπλέον για παράδοση. +€15,00 επιπλέον χρέωση
  •        Δ3. +3 ημέρες επιπλέον για παράδοση. +€30,00 επιπλέον χρέωση

Μπορείτε να ελέγξετε εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη διεύθυνση πατώντας εδώ

5.2 Παράδοση στην Ελλάδα

Μπορούμε να αποστείλουμε εμπορεύματα στην Ελλάδα, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία Courier. Το κόστος μεταφοράς είναι ανάλογο με τον όγκο και το βάρος της κάθε παραγγελίας και θα εμφανιστεί κατά την διαδικασία εκπλήρωσης της παραγγελίας και πριν από την πληρωμή σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν λάθος υπολογισμοί στον όγκο της παραγγελίας, λόγω του μεγάλου όγκου προϊόντων που διαθέτουμε. Είμαστε στη διαδικασία επιδιόρθωσης τυχόν θεμάτων. Για καλύτερη εξυπηρέτηση επιβεβαιώστε το συνολικό κόστος των μεταφορικών, πριν την καταχώρηση της παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης με συστημένη αποστολή στο ταχυδρομείο είναι 5-6 εργάσιμες ημέρες, ενώ με την υπηρεσία Courier μέχρι 2 εργάσιμες.

6. Επιστροφή & Πολιτική ακύρωσης

6.1 Πολιτική Επιστροφών

Μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι κλειστό και αχρησιμοποίητο στην αρχική του συσκευασία Επιστρέψτε το στο κατάστημα μας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής, μαζί με την απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση αγοράς από τον ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής, μαζί με την απόδειξη αγοράς. Το προϊόν μπορεί να ανταλλαχθεί με κουπόνι ίσης αξίας ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

6.2 Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας

Εάν έχετε επιλέξει την Παραλαβή από κατάστημα μας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή μέχρι και 2 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης την παραγγελίας, επικοινωνώντας τηλεφωνικώς με το κατάστημα μας στο 22516351 ή 22516951. Εάν έχετε επιλέξει την Κατ’ οίκον Παράδοση ή την Παραλαβή από γραφείο παράδοσης ACS, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή πριν το προϊόν σας δοθεί στην υπηρεσία παράδοσης. Μετά την αποστολή του προϊόντος σας, η κατάσταση της παραγγελίας σας θα ενημερωθεί αυτόματα και δεν θα μπορείτε πλέον να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε, φυσικά, να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ακολουθώντας τις οδηγίες επιστροφής όπως περιγράφονται παραπάνω.

7. Πληρωμή

Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία, όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα οικονομικά σας στοιχεία. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας την ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς από την Viva Wallet. Όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς της Viva Wallet, θα εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και θα εκτελέσετε την πληρωμή και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την απόδειξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε να πληρώσετε με χρήση οποιασδήποτε Visa, VisaElectron, MasterCard και Maestro. Η συναλλαγή θα εμφανιστεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό ως “Antoniadis Electronics-Educational Ltd.” Έχετε επίσης τη δυνατότητα να με αντικαταβολή κατά την στιγμή της παράδοσης. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση €1,00. Εντολή αγοράς: όταν η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία, το όνομα <> θα εμφανιστεί στο τραπεζικό σας λογαριασμό.

8. Νομικά

Οι συναλλαγές του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σύμφωνα με το Νόμο, 156(I)/2004 and 197(I)/2007 της Κυπριακής Δημοκρατίας

9. Διαδικασία Παραγγελίας

Η διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει τα ακόλουθα βήματα:

Βήμα 1: Καλάθι Αγορών

Επιλέξτε από το κεντρικό μενού την κατηγορία προϊόντος που σας ενδιαφέρει για την αγορά προϊόντων. Επιλέξτε τα προϊόντα και προσθέστε στο καλάθι την ποσότητα που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές ή να προχωρήσετε στην πληρωμή. Όταν τελειώσετε με την επιλογή σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή και το καλάθι αγορών σας έχει ήδη δημιουργηθεί. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το καλάθι σας σε αυτό το στάδιο. Αν θέλετε να συνεχίσετε με την παραγγελία σας, πατήστε το κουμπί επιβεβαίωση.

Βήμα 2: Όροι παράδοσης

Συνδεθείτε με την ιστοσελίδα εάν έχετε ήδη λογαριασμό ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Κατά την διαδικασία επιλογής παράδοσης καθορίστε εάν η διεύθυνση παράδοσης θα είναι η ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης. Όταν τελειώσετε πατήστε το κουμπί Next.

Βήμα 3: Επιβεβαίωση παραγγελίας

Η παραγγελία σας έχει πλέον ολοκληρωθεί και μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάλυση της συνολικής αξίας. Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί αποδοχής για τους Όρους & Προϋποθέσεις της επιχείρησης και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Επιβεβαίωση για να διαβιβαστείτε στο στάδιο πληρωμής. Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

Βήμα 4: Πληρωμή

Συνεχίστε με την πληρωμή της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θεωρείται ως οριστική και επιβεβαιωμένη μόνο μετά την οριστικοποίηση των διαδικασιών πληρωμής.

Βήμα 5: Επιβεβαίωση Πληρωμής

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

Βήμα 6: Ιστορικό Προηγουμένων Συναλλαγών

Τα δεδομένων των συναλλαγών ας είναι προσβάσιμα όταν συνδεθείτε στο σύστημα (sign in). Θα είστε σε θέση να ανακτήσετε στοιχεία από προηγούμενες συναλλαγές σας με την ιστοσελίδα μας και να επαναλάβετε παραγγελίες.

10. Επικοινωνία μαζί μας

Χαιρετίζουμε και ελπίζουνε να μην διστάσετε να κάνετε οποιεσδήποτε απορίες, σχόλια ή αιτήματα που μπορεί να έχετε σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις ή οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με τη συναλλαγή σας με την Εταιρεία. Η επίσημη γλώσσα της ιστοσελίδας, των Όρων και Προϋποθέσεων και των εγγράφων της συναλλαγής είναι η ελληνική γλώσσα, αλλά έχετε τη δυνατότητα να μετατραπούν στην αγγλική γλώσσα. Η ιστοσελίδα μας λειτουργείται από την εταιρεία Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά Εκπαιδευτικά Λτδ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@antoniadis.com.cy, ή καλέστε μας στο 22516351 ή 22516951 εντός του ωραρίου εργασίας μας, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα μας www.antoniadis.com.cy