Φέτος τα Χριστούγεννα ξεκινούν από το ολοκαίνουριο κατάστημα Αντωνιάδης.

Σας προσκαλούμε όλους στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 σε ένα διήμερο εκδηλώσεων στο νέο μας κατάστημα στην Κιλκίς 12, στα Λατσιά. 

Θα μπορείτε να επιλέξετε πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε χαμηλότερες τιμές που θα ισχύουν μόνο για αυτό το διήμερο.

Το Σάββατο στην παρέα μας θα είναι και ο Κλικ FM για ένα δίωρο Live Link από τις 11:00 πμ μέχρι τις 1:00 μμ, με τον Λούη Πατσαλίδη και την Μαρία Παπακώστα. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων:


Σάββατο 8/12/2018:
- 10:00-12:00: Χριστουγεννιάτικα στολίδια με Hama Beads
Ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας κατασκευάζοντας στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα Hama Beads, τις πλαστικές χάντρες που σιδερώνονται. Κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών και άνω. Διάρκεια 20-25 λεπτά για κάθε παιδί

- 13:00-15:00: Decoupage για αρχάριους & Συμβουλές από ειδικούς
Από το πρωί του Σαββάτου στη παρέα μας θα είναι και αντιπρόσωπος της εταιρείας Stamperia όπου θα μπορεί να λύνει απορίες και θα δίνει συμβουλές για τη χρήση των υλικών της εταιρείας. Για εσάς που δεν έχετε ασχοληθεί ξανά με την τεχνική του Decoupage, από τις 13:00 μέχρι τις 15:00 θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα σουβέρ και κρεμασταράκια, με τα σχέδια τις επιλογής σας. Διάρκεια 15-20 λεπτά

- 16:00-18:00: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά
Φτιάχνουμε παρέα όμορφες και ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές με απλά υλικά, για να τις κρεμάσουμε στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ή να τις κάνουμε δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κατάλληλο για παιδιά από 5 χρονών και άνω. Διάρκεια 25-30 λεπτά για κάθε παιδί

Κυριακή 9/12/2018
- 11:00-13:00: Ρομποτική για παιδιά 6-14 με το Edison
Δημιουργικό εργαστήρι προγραμματισμού ρομπότ για παιδιά ηλικίας 6-14 χρονών. Μαθαίνουμε πόσο εύκολα μπορούμε να προγραμματίσουμε το ρομπότ Edison και γνωρίζουμε τις δυνατότητες του. Δεν χρειάζεται να υπάρχει οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. 

- 13:30-15:30: Πρόγραμμα σεμιναρίων & Συμβουλές από ειδικούς
Κοντά μας θα βρίσκεται η συνεργάτιδα του Εργαστηρίου μας, Βαλασία Χατζούδη όπου θα μας παρουσιάσει τα έργα για τα επόμενα σεμινάρια που θα γίνουν τη νέα χρονιά, θα λύσει απορίες σχετικά με τεχνικές και θα βοηθήσει όποιον θέλει να δοκιμάσει και να φτιάξει τις δικές του δημιουργίες με Decoupage. Θα μπορείτε να φτιάξετε σουβέρ και κρεμασταράκια με τα σχέδια τις επιλογής σας.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στα εργαστήρια. Για την καλύτερη οργάνωση τους όμως προκρατήστε έγκαιρα θέσεις

*Το κατάστημα μας θα είναι ανοικτό και τις δύο μέρες από τις 09:30π,μ μέχρι τις 8:00μ.μ


Αντωνιάδης. Κάνουμε την γνώση δημιουργία.