Robotics Smart Machines - HoverBots With BalanceTech

SET0621

New product

Κατασκευάστε και προγραμματίστε μοναδικά ρομπότ που ισορροπούν σε δύο τροχούς! Ανακαλύψτε τον κόσμο της ρομποτικής — ένα συναρπαστικό, διεπιστημονικό πεδίο που συνδυάζει τη φυσική, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών. Αυτό το σετ δίνει στα παιδιά μια απλή, διασκεδαστική και προσαρμόσιμη εισαγωγή στη ρομποτική

More details

€125.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Κατασκευάστε και προγραμματίστε μοναδικά ρομπότ που ισορροπούν σε δύο τροχούς! Ανακαλύψτε τον κόσμο της ρομποτικής — ένα συναρπαστικό, διεπιστημονικό πεδίο που συνδυάζει τη φυσική, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών. Αυτό το σετ δίνει στα παιδιά μια απλή, διασκεδαστική και προσαρμόσιμη εισαγωγή στη ρομποτική. Μπορείτε να δημιουργήσετε οκτώ μηχανοκίνητα ρομπότ που χρησιμοποιούν μια ειδική τεχνολογία αυτοεξισορροπούμενης τεχνολογίας για να μετακινούνται. Robotics Smart Machines- HoverBots για ατελείωτη διασκέδαση!

  • Κατασκευάστε και προγραμματίστε ένα θεαματικό ρομπότ που ισορροπεί από μόνο του!
  • Κατασκευάστε, τηλεχειριστείτε και προγραμματίστε το ρομπότ από το μηδέν.
  • Η εφαρμογή Hoverbots App έχει τρεις τρόπους χρήσης: ως τηλεχειριστήριο, για ρυθμίσεις ισορροπίας, και για τον προγραμματισμό.
  • Συμβατό με συσκευές τηλεφώνου και tablet Android και iOS.
  • Απίθανες μεταμορφώσεις μεταξύ των μοντέλων – μετάβαση από αυτοκίνητο σε ρομπότ και αντίστροφα σε δευτερόλεπτα.
  • Φτιάξτε τα δικά σας μοντέλα ή ακολουθήστε το εγχειρίδιο οδηγιών για να δημιουργήσετε ένα από τα οκτώ καταπληκτικά μοντέλα.
  • Η βασική μονάδα έχει ενσωματωμένα χρωματιστά LED, 2 μηχανές, και ένα ενσωματωμένο αισθητήρα ισορροπίας και γυροσκοπίου.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της ρομποτικής — ένα συναρπαστικό, διεπιστημονικό πεδίο που συνδυάζει τη φυσική, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών. Αυτό το σετ δίνει στα παιδιά μια απλή, διασκεδαστική και προσαρμόσιμη εισαγωγή στη ρομποτική. Μπορείτε να δημιουργήσετε οκτώ μηχανοκίνητα ρομπότ που χρησιμοποιούν μια ειδική τεχνολογία αυτοεξισορροπούμενης τεχνολογίας για να μετακινούνται.

 

Κωδικοποιήστε προγράμματα για τα ρομπότ σας χρησιμοποιώντας μια εύκολη, οπτική εφαρμογή προγραμματισμού σε tablet ή smartphone, η οποία συνδέεται με το ρομπότ μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth.

Τα ρομπότ χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό αισθητήρων για να ισορροπήσουν. Για την ανίχνευση της γωνίας κλίσης του οχήματος χρησιμοποιείται αισθητήρας γυροσκοπίου. Ένα επιταχυνσιόμετρο είναι ένας αισθητήρας που ανιχνεύει την επιτάχυνση, ή την αλλαγή της ταχύτητας, του οχήματος. Μαζί, αυτοί οι δύο αισθητήρες μπορούν να πουν στον μικρο ελεγκτή — τον «εγκέφαλο» του ρομπότ — εάν το όχημα γέρνει πολύ προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και κινείται πολύ γρήγορα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να παραμείνει ισορροπημένο. Στη συνέχεια, αισθητήρες που συνδέονται με τους κινητήρες, που ονομάζονται κωδικοποιητές, μπορούν να καθορίσουν την τρέχουσα ταχύτητα των τροχών. Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, μπορείτε να προγραμματίσετε τα ρομπότ να κινούνται σε διαφορετικές ταχύτητες και σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και μπορείτε να τα προγραμματίσετε για να ανάψουν τα LED σε διάφορα χρώματα και να παίξουν ήχους.

 

Δημιουργήστε ένα Robotics Smart Machines- HoverBots που ισορροπεί σε δύο τροχούς και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα τετράτροχο rover με μια γρήγορη κίνηση.

Πραγματοποιήστε πειράματα φυσικής χρησιμοποιώντας ένα εκκρεμές ταλάντευσης και ένα πουλί εξισορρόπησης πάνω από τη ρομποτική μονάδα βάσης. Φτιάξτε ένα ρομποτικό σερβιτόρο που μπορεί να μεταφέρει ένα φλιτζάνι ή ένα δοχείο σόδας, που ισορροπούν στο καλάθι του. Φτιάξτε ένα ρομπότ εξάσκησης στόχου και προσπαθήστε να χτυπήσετε το στόχο του, καθώς κινείται γύρω και παραμένει ισορροπημένο. Δημιουργήστε ένα διασκεδαστικό ρομπότ – δεινόσαυρο που ισορροπεί. Εξερευνήστε το κέντρο βάρους με μια ρυθμιζόμενη φιγούρα ισορροπίας πάνω από το κάθε μοντέλο.

 

Μάθετε για τα ρομπότ εξισορρόπησης στον πραγματικό κόσμο, όπως το Segways και τα hoverboards.

Αφού μάθετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, μπορείτε να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να προγραμματίσετε τα δικά σας ρομπότ χρησιμοποιώντας τα 227 δομικά κομμάτια του σετ. Περιέχεται ένα πλήρες, 64-σελιδο εικονογραφημένο εγχειρίδιο βήμα-προς-βήμα που βοηθά τα παιδιά να φτιάξουν όλα τα μοντέλα και τους διδάσκει για τη ρομποτική στον πραγματικό κόσμο.

 

Στην εφαρμογή προγραμματισμού, η οπτική γλώσσα προγραμματισμού σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα φώτα, τους ήχους και τους κινητήρες των ρομπότ. Οι κινητήρες μπορούν να προγραμματιστούν για να κινούνται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, διαφορετικά επίπεδα ισχύος, σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και σε απάντηση στα δεδομένα από τον αισθητήρα γυροσκοπίου.

 

Απαιτεί tablet ή smartphone με iOS ή Android. Ελέγξτε για την συμβατότητα και απαιτήσεις της κάθε συσκευής.

7433

Ηλικίες 8+
Αριθμός Παικτών 1+
Μοντέλα 8
Κομμάτια 227
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια