Κατασκευή Γεωμετρικών Σχημάτων Geometric Building Kit - Gigo

MAT0407

New product

Το Geometric Building Kit είναι ένα ευέλικτο γεωμετρικό σύστημα κατασκευών σχεδιασμένο για να βοηθά στην εκμάθηση δεξιοτήτων.

More details

€82.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Ακολουθήστε τις ασκήσεις στις 10 κάρτες δραστηριοτήτων για να μετατρέψετε τα 2D σχέδια σε 3D στερεά.  Κάθε σχήμα έχει μια μικρότερη διαμορφωμένη τρύπα στο κέντρο για ευκολότερη αναγνώριση σχήματος, χειρισμό και ιχνηλάτηση. Κάθε σετ περιέχει άφθονα κομμάτια για κατασκευή όπως πρίσματα, πυραμίδες, στερεά του Πλάτωνα και του Αρχιμήδη που μπορείτε να βάλετε το ένα δίπλα στο άλλο για ευκολότερη παρατήρηση, σύγκριση και συζήτηση.  Το Gigo Geometric Building Kit είναι ο τέλειος τρόπος εκμάθησης δεξιοτήτων. Μπορούν να δημιουργηθούν και αναπτύγματα.

Περιεχόμενα:

Περιλαμβάνει 7 διαφορετικά σχήματα X GEO (αδιαφανή ή διαφανή) με ένα εργαλείο συμπαγούς ανοίγματος. Κάθε σετ περιέχεται σε ένα πλαστικό κουτί με με ασφαλή κλείσιμο.

Χαρακτηριστικά:

  • Το X GEO είναι ένα ευέλικτο γεωμετρικό σύστημα κατασκευών σχεδιασμένο για να βοηθά στην εκμάθηση δεξιοτήτων.
  • Ακολουθήστε τις ασκήσεις στις 10 κάρτες δραστηριοτήτων για να μετατρέψετε τα 2D σχέδια σε 3D στερεά.
  • Τα 7 γεωμετρικά σχήματα είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθούν με τον μοναδικό σύστημα με μεντεσέ.
  • Κάθε σχήμα έχει μια μικρότερη διαμορφωμένη τρύπα στο κέντρο για ευκολότερη αναγνώριση σχήματος, χειρισμό και ιχνηλάτηση.
  • Κάθε σετ περιέχει άφθονα κομμάτια για κατασκευή όπως πρίσματα, πυραμίδες, στερεά του Πλάτωνα και του Αρχιμήδη που μπορείτε να βάλετε το ένα δίπλα στο άλλο για ευκολότερη παρατήρηση, σύγκριση και συζήτηση.
  • Τα τετράγωνα πάνελ είναι συμβατά με τους αλληλοσυνδεόμενους κύβους (MAT0082).

Ηλικίες: 4+

Μοντέλα: 23

Κομμάτια: 165

1407

Ηλικίες 4+
Μοντέλα 80
Κομμάτια 165
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια