Ρομποτικές Κατασκευές 

  • Κατασκευάστε και προγραμματίστε μοναδικά ρομπότ που ισορροπούν σε δύο τροχούς! Ανακαλύψτε τον κόσμο της ρομποτικής — ένα συναρπαστικό, διεπιστημονικό πεδίο που συνδυάζει τη φυσική, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών. Αυτό το σετ δίνει στα παιδιά μια απλή, διασκεδαστική και προσαρμόσιμη εισαγωγή στη ρομποτική
    €125.00
    Σε απόθεμα
  • Κατασκευάστε ένα υψηλής τεχνολογίας, ιπτάμενο drone με κάμερα καθώς και άλλα τέσσερα ρομποτικά μοντέλα με κάμερα!
    €195.00
    Σε απόθεμα
  • Συμπληρωματικό πακέτο για το Kids First Coding & Robotics #7442. Το πρόσθετο πακέτο Gigo Coding and Robotics: Challenge Pack 1 εισάγει 8 νέα μηχανικά ρομπότ με διάφορες προκλήσεις μηχανικής που μπορεί να εκτελέσει το καθένα. Πολυάριθμα λειτουργικά μοντέλα: ανελκυστήρας, καταπέλτης, περιπατητής, κλπ. Εγχειρίδιο οδηγιών για να κατασκευάσετε 8 μοντέλα.
    €25.00
    Σε απόθεμα
  • Το πακέτο δομικών στοιχείων EdCreate είναι μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για τα ρομπότ Edison. Με 5 διαφορετικές κατασκευές, θα εμπλουτίσουν ιδανικά την εμπειρία των μαθητών σας στην εκπαίδευση STEM μέσα από δραστηριότητες μηχανικής και προγραμματισμού.
    €42.00
    Σε απόθεμα
  • Το Coding Express είναι η νέα δημιουργική, διαισθητική και ευέλικτη λύση της LEGO Education που θα εμπνεύσει τους νεαρούς μαθητές σας να διερευνήσουν τις πρώιμες έννοιες κωδικοποίησης, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα κρίσιμες δεξιότητες του 21ου αιώνα όπως η εμπιστοσύνη, η δημιουργικότητα και η συνεργασία.
    €280.00
    Σε απόθεμα