LEGO® Education SPIKE™ Prime Set

LEGO550

New product

Το LEGO® Education SPIKE™ Prime είναι ο ολοκαίνουριος τρόπος να ωθήσετε την τάξη σας στην ενασχόληση με το STEAM και την εκπαιδευτική ρομποτική, βοηθώντας κάθε μαθητή να αναπτύξει την αυτοπεποίθησή του.

More details

€525.00

Διαθέσιμο με παραγγελία. Χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες ημέρες

LEGO® Education SPIKE™ Prime. Το νέο μέλος στην οικογένεια της LEGO Education είναι έτοιμο να εισάγει τους μαθητές ηλικίας 10+ στο STEAM και τον προγραμματισμό μέσα από διασκεδαστικά ρομπότ και έξυπνες συσκευές. Το SPIKE Prime ενισχύει την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μαθητών καθώς και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων ενώ διασκεδάζουν μαθαίνοντας μέσα απ’ το παιχνίδι.

Το SPIKE Prime συνδυάζει LEGO Bricks, ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο Hub πολλαπλών θυρών, γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται στο Scratch και μαθήματα STEAM που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση καθώς και τα επίπεδα κριτικής σκέψης των μαθητών. Μαθήματα που μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε 45 λεπτά συνδυάζοντας κατασκευή και προγραμματισμό που διευκολύνουν την εισαγωγή των μαθητών στην συλλογή και ανάλυση δεδομένων και στην επίλυση προβλημάτων με εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.

Περιλαμβάνει:

Hub – Εγκέφαλος

Το κυρίως μέρος του SPIKE Prime η καρδιά του συστήματος, είναι το προγραμματιζόμενο Hub. Μία συσκευή απλή, αλλά με εξαιρετικές δυνατότητες στη μορφή ενός μεγάλου Brick που παρέχει 6 θύρες εισόδου/εξόδου (I/O), 5×5 Matrix, ηχείο για αναπαραγωγή ήχου, Bluetooth συνδεσιμότητα, ενσωματωμένο γυροσκόπιο 6 αξόνων και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Κινητήρες και Αισθητήρες

Κινητήρες και αισθητήρες υψηλής ακρίβειας που σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία των πολύχρωμων LEGO δομικών υλικών, δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να κατασκευάσουν διασκεδαστικά ρομπότ, έξυπνες συσκευές αλλά και διαδραστικά με τον χρήστη μοντέλα.

Κουτί αποθήκευσης

Στιβαρό κουτί που λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος το οποίο περιλαμβάνει 2 δίσκους ταξινόμησης έτσι ώστε ο χρόνος προετοιμασίας αλλά και συμμαζέματος να μειώνεται στο ελάχιστο αλλά και για καλύτερη διαχείριση του χώρου, ειδικά όταν ο πάγκος εργασίας είναι περιορισμένος.

Δομικά υλικά

Το σετ περιλαμβάνει πάνω από 500 δομικά υλικά του συστήματος LEGO Technic σε νέα χρώματα. Περιλαμβάνονται επίσης και κομμάτια που κάνουν την εμφάνισή τους πρώτη φορά.

  • 3×3 πλαίσιο για κατασκευές
  • 2×4 Brick με οπές σε σχήμα σταυρού για την εύκολη σύνδεση υλικών των LEGO Technic και του LEGO System για ακόμα πιο δημιουργικές κατασκευές.
  • Βάση κατασκευής που προσφέρεται πρώτη φορά στο σύστημα των Technic
  • Νέα πλαίσια για τη δημιουργία μεγάλων κατασκευών
  • Νέες ρόδες με εύκολη προσαρμογή στους κινητήρες και σχεδιασμό που αυξάνει την ακρίβεια
  • Νέα Clips καλωδίων για καλύτερη διαχείριση
  • Υποστήριξη

45678

Ηλικίες 9+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια