LEGO® Education SPIKE™ Essential Set

LEGO500

New product

Το LEGO® Education SPIKE ™ Essential ήρθε για να ενθουσιάσει τους μαθητές του Δημοτικού. Το νέο κιτ εξοπλισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μάθησης που βασίζονται στο παιχνίδι, στη βιωματική μάθηση και την αφήγηση ιστοριών με στόχο να ενθαρρύνει τους μαθητές να διερευνήσουν τις γνώσεις τους στη μεθοδολογία STEM. 

More details

€400.00

Διαθέσιμο με παραγγελία. Χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες ημέρες

Το LEGO Education SPIKE Essential είναι μέλος της οικογένειας των εκπαιδευτικών κιτ της LEGO. Είναι μια συναρπαστική πρακτική λύση που χρησιμοποιεί παιχνιδιάρικες μαθησιακές εμπειρίες. Με αυτό το τρόπο προσελκύει μαθητές δημοτικού στη STEAM μάθηση. Καθοδηγώντας τους στο δρόμο για να γίνουν θαρραλέοι και ανεξάρτητοι στοχαστές.

Αυτή η παιχνιδιάρικη, αφηγηματική εμπειρία μάθησης ενθαρρύνει τους μαθητές να διερευνήσουν το STEAM. Συμβάλλει παράλληλα στην ανάπτυξη της γραφή και της ανάγνωσης, των μαθηματικών και των κοινωνικών-συναισθηματικών δεξιοτήτων. Χρησιμοποιεί μικρές φιγούρες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητες, για να κάνουν την επίλυση προβλημάτων έτσι ώστε να μπορεί να ταυτιστεί ο κάθε μαθητής.

Το SPIKE Essential Set περιέχει 449 δομικά υλικά, Hub με 2-Port, 2 Small Motors, 1 Light Matrix και 1 Color Sensor, τα οποία οι μαθητές μπορούν να τα προγραμματίσουν στην εφαρμογή LEGO® Education SPIKE για να ζωντανέψουν τις δημιουργίες τους!

Το σετ έρχεται με 4 μίνι φιγούρες, η κάθε μία έχει ξεχωριστή προσωπικότητα. Χρησιμοποιούνται ως αφηγητές ώστε να μπορεί να ταυτιστεί ο κάθε μαθητής μαζί τους και να μπει στη διαδικασία να επιλύσει το πρόβλημα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης ανταλλακτικά στοιχεία και ανθεκτικό κουτί αποθήκευσης με δίσκους ταξινόμησης με διαφορετικά χρώματα για να απλοποιηθεί η διαδικασία κατασκευής και η διαχείριση της τάξης.

Υποστήριξη προϊόντος

Προτεινόμενη σειρά μαθημάτων

45345

Ηλικίες6+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια