Incredible Inflatable Aero Dancer - Gigo

SET0670

New product

€22.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

  • Διασκεδάστε 5 επιστημονικά πειράματα που αποδεικνύουν τον νόμο Bernoulli*.
  • Παίξτε και μάθετε μέσα από διασκεδαστικά πειράματα που περιλαμβάνουν φουσκωτό-χορευτή, διαγωνισμούς σκοποβολής, air-shifter, δαχτυλίδια που αναπηδούν και ένα κανόνι αέρα.
  • Χρησιμοποιήστε μια συρόμενη βαλβίδα για να αλλάξετε χειροκίνητα τον όγκο αέρα που παράγει ένας ανεμιστήρας και να εξετάσετε την επίδραση που έχει στο μοντέλο σας.
  • Κατανοήστε τη δομή και τις αρχές λειτουργίας του ανεμιστήρα μέσω της συναρμολόγησης.
  • Απαιτεί μία μπαταρία 9V – δεν περιλαμβάνεται.

Κατασκευάστε έναν φουσκωτό  χορευτή που χρησιμοποιεί τη φυσική ρέοντας αέρα για να εκτελέσει τις εντυπωσιακές κινήσεις του. Αυτή η μηχανοκίνητη συσκευή χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα και ένα σωλήνα υφάσματος για να κουνηθεί. Συναρμολογήστε το μοντέλο για να μάθετε για τους εσωτερικούς μηχανισμούς του, όπως έναν ανεμιστήρα και ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, με μπαταρία, κινητήρα και διακόπτη. Πραγματοποιήστε τέσσερα διασκεδαστικά πρόσθετα πειράματα που αποδεικνύουν τις αρχές στην πίεση και τη ροή του αέρα και την αεροδυναμική. Κάντε μια μπάλα να αιωρείται σε ένα ρεύμα του αέρα, εξασκηθείτε στο στόχο σας σε ένα παιχνίδι του μπάσκετ με αέρα, και ρίξτε μπάλες στον αέρα με το κανόνι αέρα. Αυτό το πρωτότυπο σετ ζωντανεύει τη φυσική καθώς δείχνει τη δύναμη της πίεσης του αέρα στην πράξη. Περιλαμβάνεται πολύχρωμος οδηγός με τις οδηγίες βήμα προς βήμα για όλα τα πειράματα.

*Το θεώρημα του Μπερνούλι, καλούμενο και Θεμελιώδες θεώρημα της Υδροδυναμικής, ταυτίζεται με την αρχή διατήρησης της ενέργειας και αφορά την περίπτωση των υγρών. Το όνομά δόθηκε προς τιμήν του Ελβετού φυσικού Ντάνιελ Μπερνούλι (Daniel Bernoulli) (17001782), που πρώτος και το διατύπωσε. Στην απλή του μορφή ο νόμος αυτός καθορίζει την πίεση που επικρατεί μέσα στα υγρά, όταν αυτά κινούνται.

7068

Ηλικίες 8+
Αριθμός Παικτών 1+
Μοντέλα 5
Κομμάτια 16
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια