Γεωμετρικά Σχήματα (Attribute Blocks)

MAT047

New product

€16.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Τα Γεωμετρικά Σχήματα Attribute Blocks (έννοια της ταξινόμησης) είναι το εκπαιδευτικό υλικό για περαιτέρω εξάσκηση των μαθητών στην έννοια της ταξινόμησης, αφού η ομαδοποίηση των σχημάτων γίνεται ως προς τρία δεδομένα: χρώμα, σχήμα και μέγεθος.

Το πλήρες σετ αποτελείται συνολικά από 60 τεμάχια και περιέχει τετράγωνα, ορθογώνια, κύκλους, τρίγωνα, εξάγωνα σε τρία χρώματα κόκκινο, κίτρινο, μπλε και σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Σετ με 60 τεμάχια πλαστικών γεωμετρικών σωμάτων (5 τετράγωνα, 5 κύκλοι, 5 εξάγωνα, 5 ορθογώνια και 5 τρίγωνα), σε 3 διαφορετικά χρώματα κόκκινο, κίτρινο, μπλε, σε 2 μεγέθη και 2 πάχη. Περιλαμβάνει ένα πλαστικό κουτί για αποθήκευση.

Η γεωμετρία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των μαθηματικών και αυτό το σετ θα βοηθήσει τους μαθητές να αναγνωρίσουν διάφορες ιδιότητες και χαρακτηριστικά των σχημάτων μέσω της φυσικής επαφής. Θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν, να ταξινομούν και να ταξινομούν. Αυτό το σετ περιέχει εξήντα γεωμετρικούς πίνακες λογικής, με πέντε σχήματα, σε τρία χρώματα, σε δύο μεγέθη και όλα τα κομμάτια σε δύο διαφορετικά πάχη. Τα παιδιά θα είναι σε θέση να συγκρίνουν τις διαφορές και να χρησιμοποιήσουν αυτές τις διαφορές για να ολοκληρώσουν τις δέκα προκλήσεις στις κάρτες διπλής όψης. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καθοδηγήσουν τα παιδιά από τα πρώτα βήματα μέχρι προχωρημένα θέματα, όπως πίνακες, διαγράμματα Venn και πίνακες.
Οι κάρτες έχουν επίσης μια σειρά από διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, παρόμοια με το tic-tac-toe, για να παίζουν τα παιδιά καθώς μαθαίνουν 

1027

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια