LEGO® Education Coding Express

LEGO250

New product

Το Coding Express είναι η νέα δημιουργική, διαισθητική και ευέλικτη λύση της LEGO Education που θα εμπνεύσει τους νεαρούς μαθητές σας να διερευνήσουν τις πρώιμες έννοιες κωδικοποίησης, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα κρίσιμες δεξιότητες του 21ου αιώνα όπως η εμπιστοσύνη, η δημιουργικότητα και η συνεργασία.

More details

€280.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Καλωσορίστε στο σταθμό το τρένο Coding Express της LEGO Education! Κάντε την αμαξοστοιχία να ζωντανέψει και να αναβοσβήσει τα φώτα της, να ηχήσει τη σειρήνα, να σταματήσει για να ανεφοδιαστεί, να αλλάξει κατεύθυνση αλλά και να σταματήσει να κινείται φτάνοντας στο σταθμό. Τα παιδιά θα εξοικειωθούν με το τρένο σαν μέσο μεταφοράς και τοποθετώντας τα νέα τουβλάκια προγραμματισμού μέσα στην τροχιά του τρένου, θα μάθουν παίζοντας βασικές έννοιες προγραμματισμού, όπως η αλληλουχία, οι βρόχοι και οι συνθήκες. Κάθε τουβλάκι εκτελει μια συγκεκριμένη ενέργεια που επιτρέπει στους μαθητές να δοκιμάσουν και να επανασχεδιάσουν τρόπους επίλυσης προβλημάτων και να συνεργαστούν για να στείλουν το τρένο τους στον προορισμό του.

Τα μαθήματα για το Coding Express αναπτύχθηκαν με βάση την Εθνική Ένωση για την Εκπαίδευση των Νέων Παιδιών (NAEYC), το Πλαίσιο για την Προσχολική Εκπαίδευση του 21ου Αιώνα (P21) και τις κατευθυντήριες γραμμές του Πλαισίου Αποτελεσμάτων για την Προσχολική Εκπαίδευση. Είναι σχεδιασμένα ώστε να επιτρέψουν στους μικρούς μαθητές να αποκτήσουν τις πρώτες τους προγραμματιστικές δεξιότητες, προετοιμάζοντάς τα για τις απαιτήσεις του 21ο αιώνα.

Η δωρεάν προαιρετική εφαρμογή συνδυάζει το φυσικό παιχνίδι με την ψηφιακή παρέμβαση και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπειρία εκμάθησης. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, οι 4 διαφορετικές θεματικές δραστηριότητες αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς των τούβλων δράσης, αλλάζοντας την επίδραση στο τραίνο.

Διδακτέα ύλη

Η εκπαιδευτική λύση του Coding Express περιλαμβάνει έναν οδηγό για εκπαιδευτικούς με 8 online μαθήματα: 4 μαθήματα χρησιμοποιούν το εκπαιδευτικό υλικό και 4 μαθήματα χρησιμοποιούν και την ψηφιακή εφαρμογή. Ο Οδηγός για τους Δασκάλους περιλαμβάνει επίσης 8 σύντομα σεμινάρια βίντεο για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το υλικό σας στο έπακρο.

Λογισμικό και εφαρμογές

Η δωρεάν προαιρετική εφαρμογή για iOS και συσκευές Android περιλαμβάνεται και παρέχει 4 θεματικές δραστηριότητες: Ταξίδια, Χαρακτήρες, Μουσική και Μαθηματικά – δημιουργώντας μια συνεργατική και διαδραστική εμπειρία για τους νεαρούς μαθητές σας.

Εκπαιδευτικά Οφέλη

  • Προγραμματιστικές Έννοιες
  • Έκφραση ιδεών με ψηφιακά στοιχεια
  • Γλώσσα και αλφαβητισμός
  • Συνεργασία
  • Επίλυση προβλημάτων
  • Κριτική σκέψη

45025

Ηλικίες 2+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια