Μαλακό ζυμαράκι / πλαστεσίνη Creative Clay 12pcs

CLY064

New product

€1.75

Προσωρινά μη διαθέσιμο

Μαλακό ζυμαράκι Creative Clay: Η απόλυτη αισθητηριακή εμπειρία

Το μαλακό ζυμαράκι / πλαστεσίνη Creative Clay είναι ένας μοναδικός τύπος άμμου που είναι μαλακός και μη κολλώδης, με καλή πρόσφυση μεταξύ του. Δεν θα κολλήσει σε τραπέζια ή ρούχα, γεγονός που καθιστά εύκολο τον καθαρισμό χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το ζυμαράκι δεν στεγνώνει ποτέ και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για περισσότερα από δύο χρόνια.

Αυτή η πλαστεσίνη είναι ένα εξαιρετικό αισθητηριακό παιχνίδι για παιδιά όλων των ηλικιών. Μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει το μυαλό, να ευχαριστήσει το σώμα, να μειώσει το άγχος και να ξεχάσει την ανησυχία. Το παιχνίδι με το μαλακό ζυμαράκι μπορεί επίσης να τονώσει την ανάπτυξη των νεύρων του χεριού και του εγκεφάλου και να προωθήσει τον συντονισμό χεριού-εγκεφάλου.

Το μαλακό αυτό ζυμαράκι είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργικότητα. Έχει την ικανότητα να σμιλεύει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για την κατασκευή ανάγλυφων και γλυπτών από άμμο, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα υλικά. Το έργο μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθούν μερικά από τα οφέλη του παιχνιδιού με το μαλακό ζυμαράκι τύπου πλαστεσίνης:

  • Διέγερση των αισθήσεων: Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διεγείρετε τις αισθήσεις, ιδιαίτερα την αίσθηση της αφής. Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του συντονισμού των χεριών-ματιών και των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων.
  • Δημιουργικότητα: Είναι ένα ευέλικτο παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία όλων των ειδών των πραγμάτων, από απλά κάστρα στην άμμο μέχρι περίτεχνα γλυπτά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
  • Ανακούφιση από το άγχος: Το παιχνίδι με τη μαλακή πλαστεσίνη μπορεί να είναι μια χαλαρωτική και ηρεμιστική εμπειρία. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και του άγχους.
  • Εστίαση και συγκέντρωση: Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να συγκεντρωθούν και να συγκεντρωθούν στην εργασία τους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων.

Το σετ με την μαλακή πλαστεσίνη είναι το τέλειο παιχνίδι για τα παιδιά που αγαπούν να είναι δημιουργικά και να διασκεδάζουν. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει 12 χρώματα μαλακό ζυμαράκι / πλαστεσίνη και 2 πλαστικά εργαλεία 

No. 180

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια