Robo TinyCade - 8Bit Arcade Machine

KIT022

New product

€24.99

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

  • Σας αρέσουν τα παιχνίδια arcade 8-bit;
  • Ενθουσιάζεστε όταν κατασκευάζετε ηλεκτρονικά κυκλώματα;
  • Σας αρέσουν τα κιτ συγκόλλησης;
  • Τι θα λέγατε για ιππασία μονόκερων;
  • Λοιπόν, αν η απάντηση είναι ναι σε κάποιο από αυτά, τότε το Tinycade είναι για εσάς

Το κιτ Tinycade έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα πολύ απλό κιτ συγκόλλησης, για να χρησιμεύσει ως μια εισαγωγική εμπειρία στον κόσμο των ηλεκτρονικών, ενώ παρουσιάζει προηγμένες δυνατότητες που μπορεί να χειριστεί τόσο απλό υλικό!

Βασίζεται στον μικροσκοπικό, αλλά ισχυρό, μικροελεγκτή Attiny85, ο οποίος έρχεται ήδη προ-προγραμματισμένος με ένα παιχνίδι ανοιχτού κώδικα από την κοινότητα των κατασκευαστών! Σημειώστε ότι δεν πουλάμε το λογισμικό σε αυτό το κιτ, παρά μόνο το υλικό. Το λογισμικό παρέχεται από την κοινότητα.

Ως συνήθως, έχετε την επιλογή να επαναπρογραμματίσετε το Tinycade σας μέσω της διεπαφής προγραμματισμού στο πίσω μέρος, χρησιμοποιώντας έναν προγραμματιστή ISP. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φορτώσετε ξανά άλλα παιχνίδια ανοιχτού κώδικα, να τα χρησιμοποιήσετε ως εκπαιδευτική πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και να φτιάξετε το δικό σας μίνι παιχνίδι, ή ακόμα και να το χακάρετε και να βρείτε άλλες ενδιαφέρουσες χρήσεις γύρω από αυτό. Και για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία η Robo έχει προμεταγλωττίσει όλα τα συμβατά παιχνίδια Tinycade που μπόρεσε να βρει στην κοινότητα μέχρι στιγμής! Μπορείτε να βρείτε τα αρχεία HEX στη σελίδα της Robo στο GitHub!

Οδηγίες συναρμολόγησης θα βρείτε εδώ

TINYCADE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια