EdCreate - κατασκευαστικό κιτ

KIT995

New product

Το πακέτο δομικών στοιχείων EdCreate είναι μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για τα ρομπότ Edison. Με 5 διαφορετικές κατασκευές, θα εμπλουτίσουν ιδανικά την εμπειρία των μαθητών σας στην εκπαίδευση STEM μέσα από δραστηριότητες μηχανικής και προγραμματισμού.

More details

€42.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Το σύστημα EdCreate μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ρομπότ Edison για τη δημιουργία πέντε διαφορετικών project EdBuild:
  • το EdTank που προσομοιώνει την κίνηση ενός άρματος
  • το EdDigger που προσομοιώνει έναν εκσκαφέα
  • το EdRoboClaw που προσομοιώνει έναν ρομποτικό βραχίονα
  • το EdCrane που προσομοιώνει έναν γερανό
  • το EdPrinter που προσομοιώνει έναν εκτυπωτή

Τα EdBuild projects απαιτούν κλιμακούμενες ικανότητες προγραμματισμού, καθιστώντας τα ιδανική προσθήκη στη διδασκαλία των επιστημονικών πεδίων του προγραμματισμού και της ρομποτικής.

Το EdCreate μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί σε ένα εύρος μηχανικών, σχεδιαστικών και προγραμματιστικών δραστηριοτήτων ανοιχτού τύπου. Η μάθηση μέσω project και δοκιμασιών, συμπεριλαμβανομένων και των EdChallenges που εμπεριέχονται στο EdCreate, προωθούν τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να εφαρμόσουν λύσεις STEM σε προβλήματα εμπνευσμένα από τον πραγματικό κόσμο.

EdCreate – Το δημιουργικό πακέτο για το Edison robot

Το EdCreate είναι ένα πακέτο κατασκευών το οποίο αποτελείται από 115 αλληλοσυνδεόμενα δομικά στοιχεία, άξονες, γρανάζια και άλλα. Τα δομικά στοιχεία του EdCreate είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συμβατά με τα Edison robots και κάθε άλλο σύστημα δομικών στοιχείων συμβατό με LEGO.

Κάθε πακέτο EdCreate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστούν πέντε διαφορετικά EdBuilds καθώς και να υλοποιηθούν μια σειρά από δοκιμασίες σχεδιασμού και μηχανικής. Το πακέτο μπορεί επίσης να επεκταθεί χρησιμοποιώντας και άλλα δομικά στοιχεία συμβατά με LEGO.

Εκπαιδευτικό Υλικό

Οι παρακάτω εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το EdCreate στο έπακρο.

Οδηγός Δασκάλου

Ο οδηγός δασκάλου συμπληρώνει τα EdBuilds και EdChallenges, παρέχοντας:

  • συμπληρωματικές πληροφορίες υποστήριξης για τα EdBuilds
  • ιδέες για επέκταση δραστηριοτήτων
  • προγραμματιστικά projects
  • περαιτέρω πληροφορίες για τη χρήση του πακέτου σε περιβάλλον τάξης

Κατεβάστε τον οδηγό δασκάλου (στα Αγγλικά)

EdCreate EdChallenges

Ξυπνήστε τη φαντασία των μαθητών σας! Οι ανοιχτού τύπου προκλήσεις και οι δραστηριότητες μηχανικής και σχεδιασμού είναι ιδανικές για να κάνετε τους μαθητές σας να σκεφτούν δημιουργικά, να είναι πολυμήχανοι και εφευρετικοί. Τα EdChallenges είναι σχεδιασμένα ώστε να προωθούν την επίλυση προβλημάτων, τη διερευνητική μάθηση και την πρακτική εφαρμογή των δεξιοτήτων που έχουν αποκτηθεί κατά τη διδασκαλία.

Όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες απαιτούν τη χρήση ενός ρομπότ Edison. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν τα δομικά στοιχεία καθώς και επιπλέον ρομπότ Edison ή άλλα υλικά που θα επιλέξουν οι μαθητές.

Κατεβάστε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες EdChallenges

EDL001

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια