Rugged Robot

KIT975

New product

Το πρώτο προγραμματιζόμενο ρομπότ της TTS που έχει σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση! Διαθέτοντας λειτουργίες Bluetooth και σχεδιασμένο για ισχυρές...

More details

€175.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Το πρώτο προγραμματιζόμενο ρομπότ της TTS που έχει σχεδιαστεί για εξωτερική χρήση!

Διαθέτοντας λειτουργίες Bluetooth και σχεδιασμένο για ισχυρές προκλήσεις, το Rugged Robot μπορεί να ελέγχεται μέσω του tablet ή του TTS TacTile Reader.

Με μια μνήμη μέχρι 256 βημάτων, το Rugged Robot θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις πιο απαιτητικές δραστηριότητες. Με 3 ταχύτητες, οι μαθητές μπορούν να καθορίσουν πόσο γρήγορα κινείται το ρομπότ. Διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα εμποδίων που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για τον πιο περίπλοκο προγραμματισμό που βρίσκεται μπροστά.

Ένας αισθητήρας εμποδίων μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί όταν εντοπίσει εμπόδιο μπροστά από το ρομπότ θα κάνει μία περιστροφή 45 μοίρων πριν εκτελέσει το υπόλοιπο πρόγραμμα.

  • Σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση
  • Διατίθεται δωρεάν εφαρμογή προγραμματισμού
  • Συμβατό με το TacTile Reader

Πάρτε τo rugged robot σε εξωτερικούς χώρους

Το Rugged Robot είναι φιλικό για εξωτερική χρήση με μεγάλους τροχούς, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άμμο, χώμα, χαλίκι και γρασίδι. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν από 3 ρυθμίσεις ανάλογα με το έδαφος.

Κίνηση

Ο νέος πίνακας ελέγχου του Rugged Robot χρησιμοποιεί μια στροφή 45 μοιρών που θα συμβάλει στην επέκταση της μάθησης των παιδιών από τη στροφή 90 μοιρών του Bee-Bot. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Rugged Robot όταν εισάγετε γωνίες θα είναι σαν απλές γωνίες και σχήματα;

Με μεγαλύτερη απόσταση διαδρομής 20 εκατοστών, μπορείτε να πάρετε το Rugged Robot σε μεγαλύτερα ταξίδια. Γιατί να μην θέσετε τα παιδιά σας μια πρόκληση, πόσες κινήσεις χρειάζονται για να κάνει ένα μέτρο;

Τα παιδιά μαθαίνουν σχετικά με τις διαδικασίες χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο αισθητήρα εμποδίων (που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί). Θα εντοπίσει εμπόδια μπροστά από το ρομπότ σε απόσταση 10 εκατοστών και θα αντιστρέψει και θα περιστραφεί κατά 45 μοίρες πριν εκτελέσει το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Αμάξωμα

Ποτέ δεν θα ξεμείνετε από μπαταρία σε ένα μάθημα με το Rugged Robot. Με το φωτιζόμενο δαχτυλίδι φόρτισης LED, τα παιδιά μπορούν να είναι υπεύθυνα για να βεβαιωθούν ότι το Rugged Robot είναι πάντα σε πλήρη φόρτιση.

Με ένα ενσωματωμένη βάση για κάμερα, τα παιδιά μπορούν να δουν τη διαδρομή τους μέσα από τα μάτια του Rugged Robot.

Η ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημαίνει ότι τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Rugged Robot για να μεταφέρουν και να συλλέξουν αντικείμενα, δίνοντάς τους έναν άλλο σκοπό στην εμπειρία του προγραμματισμού.

Συνδεσιμότητα

Με τη λειτουργία Bluetooth, μπορείτε να ελέγξετε ασύρματα το Rugged Robot σας με το tablet σας (Android και iOS) ή το TTS TacTile Reader. Η εφαρμογή είναι έτοιμη για λήψη και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει το όνομα του Rugged Robot.

Η δωρεάν εφαρμογή Rugged robot σας επιτρέπει να:
  • Συνδεθείτε στο Rugged Robot σας μέσω Bluetooth
  • Δείτε την προγραμματισμένη ακολουθία για να διορθώσετε τυχόν σφάλματα (εντοπισμός σφαλμάτων)
  • Καταγράψτε ήχο για να υποστηρίξετε τους μαθητές με την ακοή των βημάτων
  • Χρησιμοποιήστε την λειτουργία 'repeat' στις εντολές (μελέτη και ανάλυση)
  • Επέκταση της μάθησης των παιδιών με κρυφές εντολές π.χ.:
    • Μπορείτε να φτάσετε στο X χωρίς να χρησιμοποιήσετε την εντολή forward;
    • Μετονομάστε το Rugged Robot
  • Συνδέστε κάθε Rugged Robot σε διαφορετικό tablet για να αποφύγετε σύγχυση στην τάξη!

IT10000

Ηλικίες 5+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια