3D Printer - da Vinci miniMaker

3DP010

New product

Προσωρινά μη διαθέσιμο

Ο da Vinci miniMaker 3D Printer της εταιρείας XYZprinting, αποτελεί έναν από τους πιο προσιτούς 3D Printers της αγοράς.

 

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, συγκαταλέγονται οι ιδιαίτερα μικρές του διαστάσεις, αλλά και ο αυτόματος τρόπος ευθυγράμμισης (auto calibration), κάνοντας έτσι τον da Vinci miniMaker ιδανικό για χρήση σε εκπαιδευτικές μονάδες και το σπίτι.

 

Μπορεί να εκτυπώσει σκληρά πλαστικά αντικείμενα από το οικολογικό υλικό PLA διαστάσεων έως και 15 x 15 x 15 cm. Τα υλικά του παρέχονται σε "έξυπνο" σύστημα cartridge, κάτι που κάνει την φόρτωση του υλικού και την συνεχή παροχή του 3D Printer με υλικό, χωρίς διακοπές, εύκολη υπόθεση.

 

Μαζί με τον printer παρέχεται και διαφανές προστατευτικό κάλυμμα που παρέχει πλήρη προστασία στα παιδιά και επιτρέπει την απρόσκοπτη θέαση της εκτύπωσης.

 

To προϊόν συνοδεύεται από πλήρες εγχειρίδιο λειτουργίας και χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή, στα ελληνικά.

 

 

Χαρακτηριστικά

Ο πρώτος σας 3D Εκτυπωτής

Ο da Vinci miniMaker είναι κατασκευασμένος με γνώμονα την ευκολία χρήσης από όλους. Με την εύκολη προσβασιμότητα του, τα παιδιά και οι ενήλικες που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με 3D εκτυπωτές  μπορούν να απολαύσουν αμέτρητες ώρες δημιουργικής 3D διασκέδασης. Ξεκινήστε την περιπέτεια της 3D εκτύπωσης με κάποια από τα 4,500+ ΔΩΡΕΑΝ 3D διαθέσιμα μοντέλα από το ηλεκτρονική βάση δεδομένων XYZ 3D Gallery.

Υπάρχουν εννέα κατηγορίες που περιλαμβάνουν τα πάντα, από παιχνίδια και εκπαιδευτικά αντικείμενα μέχρι έργα τέχνης. Η XYZ Printing παρέχει δωρεάν STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, and Mathematics) λογισμικό στα πλαίσια των σύγχρονων εκπαιδευτικών πρακτικών για να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς στην ενσωμάτωση του 3D Printing στην εκπαιδευτική διαδικασία. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα με τη δωρεάν downloadable έκδοση του λογισμικού σχεδιασμού μοντέλων για αρχάριους XYZmaker.

 

 

Εύκολος και ασφαλής

Με τον μη θερμαινόμενο δίσκο εκτύπωσης και το αποσπώμενο προστατευτικό κάλυμμα, ο da Vinci miniMaker εξασφαλίζει την ασφάλεια των ατόμων που τον χρησιμοποιούν. Ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την 3D σχεδίαση, κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα με τη δωρεάν downloadable έκδοση του λογισμικού σχεδιασμού μοντέλων για αρχάριους XYZmaker.

 

 

Μικρό μέγεθος μεγάλες δυνατότητες

Μην αφήνετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάει. Ο da Vinci miniMaker 3D Printer μπορεί να εκτυπώσει αντικείμενα συνολικού όγκου 15cmΧ15cmΧ15cm.

 

 

Οικολογικό και ασφαλές υλικό εκτύπωσης

O da Vinci miniMaker εκτυπώνει μόνο με βιοδιασπώμενο, μη τοξικό υλικό PLA της XYZprinting. Αυτό το υλικό έχει περάσει από διάφορες δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι δεν περιέχει βαρέα μέταλλα και άλλες βλαβερές ουσίες για την ασφάλειά σας.

 

 

Έξυπνη αυτόματη ευθυγράμμιση (calibration)

Ο da Vinci miniMaker διαθέτει αυτόματη λειτουργία ευθυγράμμισης (calibration) που διασφαλίζει άριστη ποιότητα εκτύπωσης χωρίς την ανάγκη της επίπονης χειρωνακτικής ρύθμισης.

 

 

Ευκολία στην χρήση

Η γρήγορη λειτουργία τοποθέτησης υλικού του da Vinci miniMaker επιτρέπει την ταχεία φόρτωση και εκφόρτωση του υλικού εκτύπωσης. Επίσης περιλαμβάνει φωτεινή ένδειξη led με διαφορετική κατά περίπτωση φωτεινότητα που αντιστοιχεί σε διαφορετικά στάδια εκτύπωσης. Ένα απλός εκτυπωτής που σας επιτρέπει να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση της 3D εκτύπωσης.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Τύπος 3D Printer  

da Vinci miniMaker ANiMA Edition

Μέγιστo μέγεθος εκτύπωσης  

150 x 150 x 150 mm

Ανάλυση  

Fine 0.1 mm (100 microns) Standard 0.2 mm (200 microns) Speed 0.3 mm (300 microns) Ultra Fast 0.4 mm (400 microns)  

Εξωτερικές διαστάσεις ( Μ,Π,Υ )  

400 x 336 x 362 mm

Βάρος 3D Printer  

11,5 kg

Διαθέσιμα Yλικά  

PLA cartridges διάφορων χρωμάτων

Χρώματα & Υλικά ανά εκτύπωση  

1

Δωρεάν Software Σχεδιασμού  

ΝΑΙ

Δωρεάν Software εκτύπωσης  

ΝΑΙ

Υποστηριζόμενα Αρχεία  

.stl , XYZ Format (.3w), .3mf

Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα  

Windows 7 and above (for PC) Mac OSX 10.8 and above (for Mac) Note: Stardard VGA driver on operating system, or a graphics card that  doesn't support OpenGL 2.1, may cause unknown error in XYZware.  

3FM1XXUS00B