Μπογιά Σπρέι Μαυροπίνακα 400ml - Pinty Plus

PAS431

New product

Χρώμα μαυροπίνακα σε σπρέι με ματ φινίρισμα και μετατρέψτε διακοσμηστε οποιαδήποτε επιφάνεια σε μαυροπίνακα, ιδανικό για DIY κατασκευές. Μπορείτε να γράψετε πάνω στον μαυροπίνακα με κιμωλία και να σβήσετε. Το σπρέι μαυροπίνακα της NOVASOL είναι χρώμα υψηλής απόδοσης, κάλυψης και ελαστικότητας. Επιτρέπει τη δημιουργία επιφανειών μεγάλης σκληρότητας και αντοχής. Μόλις το χρώμα μαυροπίνακα εφαρμοστεί λειτουργεί ως ένα κοινό πίνακα με το πλεονέκτημα της εφαρμογής σε οποιαδήποτε επίπεδη ή μη επιφάνεια. Κατάλληλο για ξύλο, μέταλλο, χαρτόνι, ύφασμα, πέτρα, fiberglass, άκαμπτο πλαστικό, κλπ

Οδηγίες Χρήσης SPRAY BLACKBOARD NOVASOL:

Για να βάψετε μια επιφάνεια με χρώμα μαυροπίνακα πρέπει η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Ανακινήστε το σπρέι έντονα για 1 λεπτό αφού ακούσετε τον ήχο των μπαλών ανάμειξη. Εφαρμόζεται από απόσταση των 25/30 εκ., γρήγορες λεπτές στρώσεις, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Καλό θα είναι να βάψετε δύο λεπτές στρώσεις αντί για μια παχιά ένα, ώστε να επιτευχθεί μια ομοιόμορφη κάλυψη και την αποφυγή σταγόνων στο χρώμα μαυροπίνακα.

Όταν τελειώσετε, η αντιστρέψτε το δοχείο ψεκασμού και πιέστε μέχρι να βγει μόνο αέριο για να καθαρίσετε το ακροφύσιο.

tips

Εφαρμόστε με δύο λεπτές στρώσεις για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε με την κιμωλία μετά από δύο ή τρεις ημέρες από τη στιγμή της εφαρμογής του χρώματος μαυροπίνακα.

Αφαιρέστε την κιμωλία με ένα βρεγμένο σφουγγάρι / πανί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά SPRAY BLACKBOARD NOVASOL:

Κάλυψη: 520 / 400ml = 2 m2

Στέγνωμα: 2 ώρες για να αγγίξετε την επιφάνεια. Για να σχεδιάσετε με τα κιμωλία περιμένετε 48 ώρες.

Ξαναβάφεται μέσα σε 1 ώρα ή μετά από 48 ώρες.

Μόλις το χρώμα μαυροπίνακα στεγνώσει, μπορείτε να το πλύνετε με σαπούνι και νερό ή εκ νέου βαφή.

1000

Ποσότητα (ml)400ml
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια