Μπογιά Σπρέι Evolution - Πορτοκαλί (Pure Orange)

PAS506

New product

  • Ακρυλική μπογιά σε σπρέι Pinty Plus "Evolution" 400 ml.
  • Το τελείωμα του είναι gloss.
  • Κατάλληλο τόσο για εσωτερική, όσο και εξωτερική χρήση σε ξύλο, μέταλλο και κεραμικό.
  • Στεγνώνει γρήγορα.

More details

Ακρυλικές μπογιές σε σπρέι. Στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα. Κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Παρέχουν εξαιρετική προστασία και ένα λείο και ομοιόμορφο φινίρισμα. Προσκολλάται τέλεια σε οποιοδήποτε υλικό: ξύλο, μέταλλο, πέτρα, χαρτί, χαρτόνι και κάποια πλαστικά.

Εφαρμογές για τις ακρυλικές μπογιές σε σπρέι
Το Pintyplus Evolution έχοντας την ικανότητα να στεγνώνει γρήγορα, είναι ιδανικό για τη βαφή επιφανειών που απαιτούν γρήγορο χειρισμό. Διατίθεται στα συνήθη χρώματα RAL για συντήρηση επιφανειών ή τη βαφή διακοσμητικών αντικειμένων. Οι εφαρμογές τους μπορούν να είναι τόσο διαφορετικές όσο και ευφάνταστες: από βιομηχανικό εξοπλισμό, μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα όπως καρέκλες, παγκάκια, τραπέζια κήπων ή ακόμα και πολυελαίους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Καλυπτικότητα: 520 / 400ml = 2 m2
  • Συνολικός χρόνος ξήρανσης: 15 λεπτά
  • Επαναχρησιμοποίηση μετά από 5 λεπτά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το σπρέι ακρυλικής μπογιάς 

Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφτεί πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ρύπους.

Ανακινήστε καλά το σπρέι για ένα λεπτό αφού ακουστεί η μπάλα ανάμιξης (εκτός στο βερνίκι γυαλίσματος-gloss, το οποίο δεν περιέχει μπάλα). Ψεκάστε από απόσταση 25/30 cm, εφαρμόζοντας γρήγορα λεπτά στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Συνιστάται να ψεκάσετε δύο λεπτά στρώματα αντί για ένα παχύ στρώμα, για να αποκτήσετε ομοιόμορφη κάλυψη. Όταν τελειώσετε, γυρίστε το σπρέι ανάποδα και πιέστε το στόμιο μέχρι να βγει μόνο αέριο, έτσι ώστε να αποφευχθεί η απόφραξη του στόμιου.

Μη χρησιμοποιείτε το σπρέι σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ηλεκτρικό ρεύμα και εφαρμόστε το σε χώρους που αερίζονται.

2006

Ποσότητα (ml)400ml
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια