Χρωστική σκόνη Isomix Cement Color 400gr Ώχρα

ART376

New product

Οξείδια σιδήρου σε μορφή σκόνης κατάλληλα για χρωματισμό σκυροδεμάτων και τσιμεντοκονιαμάτων

More details

Το ISOMIX CEMENT COLOR είναι χρωστική ουσία σε μορφή σκόνης, αποτελούμενη από μεταλλικά οξείδια πολύ λεπτής κοκκομετρίας, τα οποία εξασφαλίζουν έντονο χρωματισμό. Δεν ξεθωριάζει - έχει υψηλή αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες UV, δεν επηρεάζει το χρόνο πήξης των κονιαμάτων, είναι απλό, εύκολο και οικονομικό στη χρήση. Είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα: κόκκινο, ώχρα, μαύρο, μπλε και πράσινο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξαιρετική ποιότητα
  • Υψηλή απόδοση
  • Άριστος χρωματισμός
  • Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κατάλληλο για όλους τους τύπους εφαρμογών σκυροδέματος και τσιμεντοκονιαμάτων συγκεκριμένης χρωματικής απόχρωσης όπως κονιάματα αρμολόγησης και τελικής επίστρωσης - εξομάλυνσης, πλάκες, κυβόλιθοι, τσιμεντόλιθοι, παγκάκια, ζαρντινιέρες κλπ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • Απόδοση: 400gr - 800gr/50kg τσιμέντου
  • Εσωτερικής χρήσης & Εξωτερικής χρήσης
  • Θερμοκρασία εφαρμογής: 10oC - 35oC
  • Καθαρισμός:με νερό

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Προετοιμάστε το υπόστρωμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κονιάματος που επιθυμείτε να χρωματίσετε. Για να ελέγξετε το τελικό χρώμα, αναμείξτε μια μικρή ποσότητα ISOMIX CEMENT COLOR με το κονίαμα που θα χρησιμοποιήσετε και εφαρμόστε πάνω σε ένα τσιμεντόλιθο. Αρχικά το χρώμα είναι πιο σκούρο όσο το κονίαμα είναι νωπό. Όταν στεγνώσει το χρώμα είναι φωτεινότερο – ανοιχτότερο.
  2. Αναμείξτε καλά το ISOMIX CEMENT COLOR με το κονίαμα και στη συνέχεια προσθέστε νερό. Παρεκκλίσεις των αποχρώσεων είναι πιθανές ανάλογα με το χρώμα και την κοκομετρία του κονιάματος, την περιεκτικότητα του νερού σε ανόργανα άλατα, την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείται, καθώς και τις μεθόδους τελικής σκλήρυνσης.
  3. Αναλογία ανάμιξης: 400gr – 800gr / 50kg τσιμέντου ανάλογα με την επιθυμητή απόχρωση.
  4. Εφαρμόστε το μίγμα σύμφωνα με τις οδηγίες εφαρμογής του κονιάματος.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η ομοιόμορφη χρωματική εμφάνιση εξαρτάται από τη δοσολογία και την ομοιογένεια της αναλογίας των συστατικών ανάμιξης (τσιμέντο, νερό, αδρανή, πρόσμικτα και χρωστικές).

01787

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια