Μαρκαδόρος Pintor Λεπτή Μύτη - Pilot

New product

Διαθέσιμο σε 24 χρώματα

More details

Εξαιρετική επίστρωση

Ο μαρκαδόρος Pintorτης Pilotείναι πλούσιος σε χρωστικές ουσίες και έχει βάση το νερό καλύπτει οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμα και τη πιο σκοτεινή. Ιδανικός για σχέδια, για πολύχρωμες ζωγραφιές, για διακόσμηση, για σήμανση, για γραφή, για καλλιγραφία... Απελευθερώστε τη φαντασία σας! Ο μαρκαδόρος Pintor εκφράζει έντονα το δημιουργικό σας ταλέντο. Τα αποτελέσματα είναι το χρώμα της έμπνευσής σας.

Τέλειο κράτημα σε οποιοδήποτε υλικό

Χαρτί, ξύλο, γυαλί, κεραμικό, πλαστικό, μέταλλο, ύφασμα... Ο μαρκαδόρος Pintor διακοσμεί όλα τα υλικά, ακόμη και τις επιφάνειες με πόρους και τις σκοτεινές. Θέλετε να επανασχεδιάσετε τα ρούχα σας, να προσωποποιήσετε ένα αντικείμενο, να προσαρμόσετε τα έπιπλα ή να διακοσμήσετε τα πιάτα σας; Ο μαρκαδόρος Pintor φέρνει όλες τις ιδέες σας σε όλα τα υλικά.

24 φωτεινά χρώματα

Διατίθεται σε 12 διαφορετικούς χρωματικούς τόνους - 6 χρώματα παστέλ και 6 μεταλλικά χρώματα - και δύο μεγέθη μύτης: Λεπτή (1.0 mm) και Μεσαία (1.4 mm). Μην διστάσετε να συνδυάσετε τα χρώματα για άπειρες αποχρώσεις. Ο μαρκαδόρος Pintor βάζει χρώμα παντού, όπου και αν το θέλετε!

Πάχος 1.0
Τύπος Μαρκαδόρου Μπογιάς
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια