Διαδραστικό Panel - Οθόνη ActivePanel

New product

Σας παρουσιάζουμε το ActivPanel της Promethean, το διαδραστικό επίπεδο Panel επόμενης γενιάς με οθόνες Full HD και 4K Ultra HD που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την εμπειρία προβολής στην τάξη και την αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών.

More details

€3,000.00

Διαθέσιμος με παραγγελία

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

Διατίθεται σε οθόνες Full HD ή 4K Ultra HD που διασφαλίζουν ότι η όλη κατηγορία έχει μια βέλτιστη εμπειρία προβολής.  

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Δημιουργήστε και διανείμετε διαδραστικά μαθήματα και αξιολογήσεις με το βραβευμένο λογισμικό μας, ClassFlow και ActivInspire. Η άδεια ActivInspire Professional Edition περιλαμβάνεται στην αγορά οποιουδήποτε ActivPanel.  

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ & ΜΑΘΗΣΗΣ

Η εξωτερική συσκευή Android ™ με δυνατότητα Wi-Fi, που περιλαμβάνεται στο ActivPanel, επιτρέπει την ασύρματη κατοπτρική απεικόνιση των κινητών συσκευών στην οθόνη. Αμέσως μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές από οποιοδήποτε Android App Store, να ξεκινήσετε το Instant Whiteboard για να γράψετε ή να σχεδιάσετε και να μοιραστείτε ασύρματα το περιεχόμενο των μαθημάτων.  

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΚΟΤΗΤΑ

Διαδραστικότητα πολλαπλών χρηστών με 10 ταυτόχρονα σημεία επαφής και 1 ψηφιακή πένα. Το ActivGlide Technology ™ μας προσφέρει ομαλή διαδραστικότητα με το πάτημα ενός δακτύλου.  

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

Προσφέρει μια ποικιλία θυρών για βολική περιφερειακή συνδεσιμότητα, όπως 4 θύρες HDMI, 4 θύρες USB, 2 υποδοχές OPS, VGA, ήχος, USB HUB και άλλα.  

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνδέστε εύκολα τις κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα διπλού δικτύου. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επωφεληθούν από το ασύρματο κατοπτρισμό για να μοιραστούν το περιεχόμενό τους από οπουδήποτε στο δωμάτιο.  

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η καινοτομία στην υπολογιστική ισχύ διπλασιάζεται κάθε 2 χρόνια. Θα διασφαλίσουμε ότι έχετε το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη λύση που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα συσκευή σας Promethean Android με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.  

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Το ActivPanel έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει και προσφέρει πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.

VTP

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια