Κινέζικο Τετράγωνο (Tangram) 15σετ 105τεμάχια

MAT555

New product

€21.50

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Βασισμένο στο κλασικό παιχνίδι τύπου tangram, αυτό το σετ επεκτείνει το θέμα και προσθέτει πέντε κάρτες διπλής όψης για μια ποικιλία στυλ παιχνιδιού. Αρχικά, τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κλασική προσέγγιση tangram για να κατανοήσουν πώς λειτουργούν τα πέντε σχήματα, και στη συνέχεια να αναπτύξουν φιγούρες τύπου παζλ.

Οι μαθητές θα μάθουν βασικές γεωμετρικές έννοιες που σχετίζονται με τα τρίγωνα, τα παραλληλόγραμμα και τα τετράγωνα κάνοντας διατάξεις για φιγούρες, ζώα, σερβιτόρους και ποδοσφαιριστές. Οι πιο προχωρημένοι μαθητές μπορούν να πειραματιστούν με περισσότερα κομμάτια για να φτιάξουν χαριτωμένες εικόνες, να αναπαραστήσουν αριθμούς ή καθημερινά αντικείμενα όπως φρούτα. Τα παιδιά θα αναπτύξουν σημαντικές μαθηματικές έννοιες, καθώς και την αίσθηση της αισθητικής και θα βελτιώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Κάθε σετ περιλαμβάνει συνολικά 105 τεμάχια δηλαδή 15 σετ των 7 σχημάτων. Το τανγκραμ είναι ένα κινέζικο γεωμετρικό παζλ χρησιμοποιώντας 7 κομμάτια για να φτιαχτεί ένα σχέδιο. Υπάρχουν 3 διαφορετικά σχήματα σε 5 χρώματα και διαφορετικά μεγέθη. Διαθέτουν πλαστικό κουτί αποθήκευσης.

Χαρακτηριστικά:

● Κατανόηση γεωμετρικών σχημάτων και πώς σχετίζονται μεταξύ τους.

● Επίλυση προβλημάτων με αντιστοίχιση.

● Ατελείωτες δυνατότητες παιχνιδιού.

1043

Ηλικίες4+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια