Dot Robot

EDR065

New product

Το πραγματικό ρομπότ που θα σε μάθει προγραμματισμό! Κατέβασε τις δωρεάν εφαρμογές στη smart συσκευή σου, πειραματίσου και κάν’ το να τραγουδήσει & να χορέψει

More details

€90.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Το Dot είναι ένα πραγματικό ρομπότ που θα σε μάθει να προγραμματίζεις παίζοντας! Χρησιμοποιώντας τις δωρεάν εφαρμογές μέσα από το συμβατό tablet ή smartphone σου*, μπορείς να μάθεις προγραμματισμό και να παίξεις απίθανα παιχνίδια ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις και τα δικά σου. Δες τις αντιδράσεις του, πειραματίσου σε εκατοντάδες δωρεάν projects, διαγωνίσου και παίξε μέχρι τελικής πτώσης!

Μάθε προγραμματισμό, διασκεδάζοντας 

Ο Dot είναι το έξυπνο ρομπότ, που πάντα ήθελες να αποκτήσεις. Σύνδεσέ το με τη συμβατή smart συσκευή σου, προγραμμάτισέ το με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο και ανακάλυψε τις άπειρες δυνατότητες του νέου σου φίλου. Διαθέτει ένα φιλικό, εύχρηστο και εκπαιδευτικό λογισμικό ενώ μέσω της εφαρμογής μπορείς να μάθεις με απλά βήματα να παίζεις με τα δωρεάν παιχνίδια ή να φτιάξεις τα δικά σου.

Ο μόνος περιορισμός… η φαντασία σου!

Είτε είσαι αρχάριος, είτε προχωρημένος… χάκερ, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορείς να κάνεις με το νέο σου ρομπότ. Κάνε τον Dot φύλακα, βάλ’ τον να κάνει αντίστροφη μέτρηση και πειραματίσου με τα φώτα, τους ήχους και τους διάφορους αισθητήρες του.

Dot + Dash = B.F.F.E. 

Ο Dot είναι ο καλύτερος φίλος του Dash robot. Μπορούν να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν» μεταξύ τους και να αλληλεπιδράσουν, ενώ ο Dot μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο, για να στείλεις τον Dash… «ταξίδι». 

Συμβατές Συσκευές

Compatibility table

DO01

Ηλικίες 6+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια