Βερνίκι σε σπρέι για κιμωλία 400ml

PAS464

New product

€9.45

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Αυτό το βερνίκι Pintyplus σε σπρέι είναι ένα βερνίκι γρήγορης ξήρανσης, άχρωμο και με βάση το νερό για την προστασία επιφανειών βαμμένων με οποιαδήποτε χρώματα κιμωλίας. Φιλικό προς το περιβάλλον, με χαμηλή οσμή, είναι ένα μη τοξικό προϊόν. Γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα. Δεν κίτρινίζει.

Εφαρμογές

Αυτή η νέα σύνθεση είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Προστατεύει, ενισχύει και στεγανοποιεί οποιαδήποτε επιφάνεια βαμμένη με χρώματα κιμωλίας σε σπρέι Pintyplus. Ενισχύει τα χρώματα και προστατεύει από τις ακαθαρσίες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Απόδοση: 520 / 400ml = 1,40 m2
  • Η επιφάνεια ξηραίνεται σε 1 ώρα
  • Συνολικός χρόνος ξήρανσης: 24 ώρα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το βερνίκι Pintyplus στο σπρέι

Η επιφάνεια που πρόκειται να ψεκαστεί με το βερνίκι πρέπει να είναι εντελώς στεγνή. Συνιστούμε τουλάχιστον 24 ώρες μετά την εφαρμογή του χρώματος.

Ανακινήστε το κουτάκι έντονα κατά τη διάρκεια ενός λεπτού, αφού ακούγονται οι σφαίρες ανάμειξης. Ψεκάστε από απόσταση 25-30 cm, εφαρμόζοντας λεπτά και γρήγορα στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Συνιστάται να ψεκάσετε δύο λεπτά στρώματα αντί για ένα παχύ στρώμα, για να αποκτήσετε ομοιόμορφη κάλυψη και να αποφύγετε την κηλίδωση των χρωμάτων.

Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, αναστρέψτε το δοχείο και σπρώξτε το στόμιο μέχρι να βγει μόνο το αέριο, για να αποφευχθεί η απόφραξη του.

Συστάσεις

  • Μην το χρησιμοποιείτε σε συσκευές συνδεδεμένες στο ηλεκτρικό ρεύμα.
  • Χρησιμοποιήστε το σε αεριζόμενους χώρους.
  • Χρησιμοποιήστε το βερνίκι επίσης για να βελτιώσετε τον τόνο του χρώματος κιμωλίας.
  • Συνιστάται ιδιαίτερα σε υγρό ή βρώμικο περιβάλλον.

CK821

Ποσότητα (ml)400ml
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια