Βενζινόκολλα Bison Kit 400ml με πινέλο

GLU208

New product

Εξαιρετικά ισχυρή, υγρή κόλλα επαφής με βάση το καουτσούκ από νεοπρένιο που συνοδεύεται από ενσωματωμένο πινέλο.

More details

Εξαιρετικά ισχυρή, υγρή κόλλα επαφής με βάση το καουτσούκ από νεοπρένιο που συνοδεύεται από ενσωματωμένο πινέλο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Ιδανική για συγκόλληση επιφανειών ή επίστρωση διάφορων υλικών τα οποία χρειάζονται άμεση συγκόλληση, γέμισμα ή επεξεργασία. Κολλά, μεταξύ άλλων, ξύλο, χαρτόνι, ξυλόφυλλα, πλαστικές και μεταλλικές σανίδες (για παράδειγμα, επένδυση επιφάνειας υψηλής πίεσης (HPL), Formica® (φορμάικα)), (πορώδες) καουτσούκ, δέρμα, φελλό, καραβόπανο, λινοτάπητα και αφρό πολυαιθέρα (ηχομόνωση) με τα ίδια τα υλικά καθώς και με πολλές άλλες επιφάνειες. Κατάλληλη επίσης για την επιδιόρθωση παπουτσιών, τσαντών, παιχνιδιών και χαλιών ή για χειροτεχνίες (χόμπι).

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Χρησιμοποιείτε την κόλλα και τις επιφάνειες προς συγκόλληση μόνο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 65%. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθεί ο σχηματισμός φυσαλίδων στο τελικό προϊόν. Μετά την επικόλληση δεν θα είναι δυνατή η προσαρμογή. Δοκιμάζετε πάντα την κόλλα σε ένα (μη ορατό) τμήμα της επιφάνειας.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές, καθαρές και απαλλαγμένες από σκόνη, σκουριά και λίπη και να εφάπτοντε καλά. Καθαρίστε και απολιπάνετε τις επιφάνεις που θα κολλήσετε για καλύτερα αποτελέσματα.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Τα υλικά προς συγκόλληση πρέπει να είναι στεγνά, χωρίς λιπαρότητα και σκόνη. Οι επιφάνειες πρέπει να εφαρμόζουν καλά μεταξύ τους. Για βέλτιστα αποτελέσματα, απομακρύνετε πρώτα τη λιπαρότητα.

Προετοιμασία προϊόντος

Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Δεν πρέπει να αραιώνεται κατά προτίμηση

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και χωρίς λιπαρότητα. Επικαλύψτε πλήρως και τις δύο επιφάνειες. Αφήστε τις να στεγνώσουν για 10-40 λεπτά τουλάχιστον. Εάν το υλικό είναι πορώδες, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση και αφήστε τη να στεγνώσει. Κατόπιν, ενώστε τις επιφάνειες και κυλήστε ή χτυπήστε τις σταθερά (με ένα λαστιχένιο σφυρί).

Σημεία προσοχής

Σημαντικό: χρησιμοποιείτε την κόλλα και τις επιφάνειες προς συγκόλληση μόνο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 65%. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθεί ο σχηματισμός φυσαλίδων στο τελικό προϊόν. Μετά την επικόλληση δεν θα είναι δυνατή η προσαρμογή. Δοκιμάζετε πάντα την κόλλα σε ένα (μη ορατό) τμήμα της επιφάνειας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες / υπολείμματα

Αφαιρέστε τους λεκέδες με διαλυτικό/ακετόνη.

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσετε το προϊόν κατάλληλα κλεισμένο σε δροσερό μέρος όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου. Η διάρκεια διατήρησης ανέρχεται σε 24 μήνες τουλάχιστον.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια