Κύβος του Rubik 3X3 Speed Cube - Pro Pack

RUC036

New product

Το σετ περιλαμβάνει τον κύβο 3×3, και μικρό κύβο 3×3 σε μπρελόκ.

More details

€20.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Ο αυθεντικός Κύβος του Ρούμπικ! Το διασημότερο παζλ στον κόσμο σε προκαλεί να το λύσεις! O κύβος του Rubik 3x3 σχεδιασμένος με νέο μηχανισμό για ταχύτερα αποτέλεσματα, ομαλότερο και πιο αξιόπιστο παίξιμο και νέα πλαστικά χρωματιστά πλακάκια - δεν είναι αυτοκόλλητες ετικέτες.

Rubiks Speed Cube Pro Pack - Ο Κύβος του Ρούμπικ 3x3

Οι κύβοι Rubik είναι μια σειρά διαφορετικών σπαζοκεφαλιών, που ενθουσιάζουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

O Κύβος του Rubik βρίσκεται πρώτος στη λίστα των 10 προϊόντων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, όλων των εποχών! Πάνω από 350 εκατομμύρια Κύβοι του Rubik έχουν πουληθεί παγκοσμίως και ακόμη συνεχίζει να πωλείται, παρά το ότι οι συνήθειες των νέων σχετικά με τα παιχνίδια έχουν αλλάξει και ότι ρέπουν προς τις ασχολίες που σχετίζονται με ηλεκτρονικά κυρίως παιχνίδια.

Κύβος του Ρούμπικ Speed, με ρυθμιζόμενη τάση του ελατηρίου και ειδική λίπανση των κύβων. Το σετ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ενισχύσετε τις ικανότητές σας. Πιάστε το κατσαβίδι και ξεκινήστε να ξεριζώνετε, ξεβιδώνοντας και αφαιρώντας ολόκληρο τον κύβο. Οι πολύ λεπτομερείς οδηγίες καθιστούν την όλη διαδικασία εύκολη, ομαλή και αποτελεσματική. Μόλις φτάσετε στο σφαιρικό πυρήνα, αντικαταστήστε τις πηγές και στη συνέχεια συναρμολογίστε το. Χρησιμοποιώντας την ειδική σύριγγα, εγχέετε το λιπαντικό υψηλής απόδοσης σε όλες τις ρωγμές του κύβου, ώστε να πετύχετε τα πιο γρήγορα γυρίσματα! Aν σας άρεσε καλύτερα με τις αρχικές πηγές - Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να τα ξεχωρίσετε ξανά και να εγκαταστήσετε ξανά τα πρωτότυπα!

Η συσκευασία περιλαμβάνει: τον κύβο με το στήριγμα του, το μπεκ εγχυτήρα με λιπαντικό, το μπεκ ελαστικού, το μίνι κατσαβίδι, 6 μεταλλικές ροδέλες, 6 μεταλλικές ελατήρια και λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών.


Διαστάσεις κύβου: 6 x 6 cm

5503N

Ηλικίες8+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια