Μπογιά σπρέι 150ml AQUA - Green Kiwi

PAS5711

New product

Σπρέι με βάση το νερό Pintyplus Aqua
Στεγνώνουν εξαιρετικά γρήγορα. Με σεβασμό στο περιβάλλον, έχει ελαφριά μυρωδιά και είναι μη τοξικό.

More details

€6.20

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Αυτή η νέα σύνθεση είναι κατάλληλη τόσο για εξωτερικές όσο και για εσωτερικές εργασίες. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας συμπεριλαμβανομένου του διογκωμένου πολυστυρολίου. Μπορεί να ξεπλυθεί με σαπούνι και νερό μέσα στα πρώτα 15 λεπτά. Μέγιστη κάλυψη, gloss, ομαλό και ομοιόμορφο φινίρισμα.

Η σειρά Pintyplus aQua με βάση το νερό, έχει αναπτυχθεί κυρίως για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, σε μικρούς χώρους ή χώρους με ανεπαρκή εξαερισμό. Πρόκειται για μια βαφή ψεκασμού με βάση το νερό σε μια σειρά από ματ χρώματα με ακροφύσιο χαμηλής πίεσης για ελάχιστο ψεκασμό. Εξαιρετική εφαρμογή και καλυπτικότητα. 

Η σύνθεση έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει τριπλή αξία:

  • Ψεκασμός με ελάχιστες απώλειες, χωρίς μικρές σταγόνες χρώματος κοντά στην επιφάνεια.
  • Σεβασμός στην υγεία του περιβάλλοντος και των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν.
  • Συμπαγή δοχεία και συναρπαστικά χρώματα που δίνουν ώθηση στη δημιουργικότητα.

Εφαρμογές:

Οι εφαρμογές με αυτά τα spray είναι απεριόριστες! Διακοσμήστε μικρά αντικείμενα για εύχρηστες εργασίες, τέχνες και σκάφη ή scrapbooking. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, πέτρα, τσιμέντο, γύψο, μέταλλο, πλαστικό ακόμα και πολυστερίνη! Μέγιστη κάλυψη, ματ και ομοιόμορφο φινίρισμα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Καλυπτικότητα 150ml = 0,70 m2
Χρόνος ξήρανσης επιφάνειας 1 ώρα (15 λεπτά σε πορώδεις επιφάνειες)
Επαναχρησιμοποίηση μετά από 30 λεπτά

Πολύ καλή εφαρμογή σε ξύλο, σχοινί, πλαστικό, φελλό, πολυστυρένη, ανθρακούχο χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα.

Πώς να εφαρμόσετε το σπρέι:

Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφτεί πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ρύπους.

Ανακινήστε καλά το δοχείο για ένα λεπτό, αφού ακουστεί η μπάλα ανάμιξης. Δοκιμάστε το προϊόν πριν βάψετε την επιθυμητή επιφάνεια επάνω σε πρόχειρο χαρτί. Λάβετε υπόψη την μέτρηση της κατάλληλης απόστασης (κάθε εργασία μπορεί να απαιτεί διαφορετική απόσταση).

Το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί από 5 cm (2 ίντσες) μέχρι 20 cm (8 ίντσες), ανάλογα με την τεχνική. Μόλις τελειώσετε αν το δοχείο δεν είναι άδειο, γυρίστε το ανάποδα και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να βγει μόνο το αέριο. Κάνοντας αυτό θα σας διαβεβαιώσω ότι καθαρίζετε τα εσωτερικά μέρη, καθιστώντάς τα απαλλαγμένα από βαφή και έτοιμα για χρήση ξανά χωρίς προβλήματα.

Σε ήδη βαμμένες επιφάνειες, αν το χρώμα είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να το τρίψετε ελαφρά  με γυαλόχαρτο για να διευκολύνετε την πρόσφυση του επόμενου στρώματος. Εάν η βαφή είναι σε κακή κατάσταση, συνιστούμε την πλήρη αφαίρεση με τρίψιμο.

Για να βάψετε πλαστικά, συνιστούμε να εφαρμόσετε ένα στρώμα αστάρι για πλαστικό. Αυτό το αστάρι θα σας επιτρέψει επίσης να βάψετε και σε γυαλί.

Το υδατοδιαλυτό χρώμα ψεκασμού Aqua μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με νερό και σαπούνι ενώ είναι υγρό μέσα στα πρώτα 15 λεπτά. Επίσης, μπορείτε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητους λεκέδες ενώ το χρώμα είναι βρεγμένο.

Δοκιμάστε πριν από τη χρήση σε δείγμα ή θραύσμα για να αποφύγετε τυχόν ασυμβατότητες. Ξεκινήστε και τελειώστε τον ψεκασμό εκτός των ορίων εργασίας. 

Μη χρησιμοποιείτε το σπρέι σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ηλεκτρικό ρεύμα και εφαρμόστε σε χώρους που αερίζονται.

AQ327

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια