Ανασκαφή το νησί του Θησαυρού - Επιτραπέζιο

KIT3223

New product

Σκάψε τον θησαυρό των πειρατών από το κομμάτι γύψου. Χρησιμοποίησε τα πιόνια και το σεντούκι του θησαυρού για να γίνεις πειρατής και να παίξεις ένα παιχνίδι περιπέτειας. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο ταμπλό διαστάσεων 42 x 29 εκ. Ετοιμάσου για ένα κυνήγι θησαυρού γεμάτο δράση!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Κομμάτι γύψου με σεντούκι θησαυρού, νομίσματα, πιόνια, εργαλείο ανασκαφής, πινέλο, ζάρι, ταμπλό παιχνιδιού και λεπτομερείς οδηγίες.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ:
1. Τοποθετήστε το σεντούκι θησαυρού και τα νομίσματα στο τετράγωνο που γράφει «ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ» (FINISH) στο ταμπλό του παιχνιδιού. 
2. Τοποθετήστε τα πιόνια στο τετράγωνο που γράφει «ΕΝΑΡΞΗ» (START) στο ταμπλό του παιχνιδιού. Κάθε παίκτης ρίχνει το ζάρι μία φορά και όποιος φέρει τον μεγαλύτερο αριθμό, παίζει πρώτος. Στη συνέχεια, οι παίκτες ρίχνετε το ζάρι σύμφωνα με τη σειρά που θα ορίσετε για να δείτε πόσο μακριά μπορεί να κινηθεί το πιόνι σας. Αν το πιόνι σας σταματήσει σε ένα τετράγωνο με αριθμό «+» (π.χ. 3), μπορεί να μετακινηθεί προς τα εμπρός κατά 3 τετράγωνα. Ωστόσο, αν το πιόνι σας σταματήσει σε έναν τετράγωνο με έναν αριθμό «-» (π.χ. -3), θα πρέπει να μετακινήσετε το πιόνι σας 3 τετράγωνα προς τα πίσω. Ανακαλύψτε ποιος μπορεί να φτάσει στο θησαυρό το γρηγορότερο!

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

4M0583

Ηλικίες5+
Αριθμός Παικτών2+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια