Συλλέκτης εντόμων

BTL501

New product

€5.50

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Ο συλλέκτης εντόμων της Invicta μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά για να τα βοηθήσει να συλλέξουν έντομα και μικρούς οργανισμούς και να τα αποθέσουν με ασφάλεια και χωρίς βλάβη στον θάλαμο προβολής. Ο θάλαμος θέασης έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μην είναι απόλυτα στρογγυλός. Τα έντομα θα συνεχίσουν να περπατούν μέχρι να βρουν μια γωνιά ή μια σχισμή για να κρυφτούν και μόλις μείνουν ακίνητα, τα παιδιά θα βρουν πολύ πιο εύκολο να τα παρατηρήσουν.

Ο σχεδιασμός του δοχείου αποτελείται από ένα μικρό, επαναχρησιμοποιήσιμο βάζο με πράσινο καπάκι που περιέχει δύο τρύπες- η μία από τις οποίες έχει ένα λεπτό πλέγμα που καλύπτει. Παρέχονται δύο μήκη σωλήνων- ένα κοντό πράσινο και ένα μακρύτερο διαφανές. Το κοντό πράσινο μήκος του σωλήνα εισάγεται στην οπή με το πλέγμα και αναρροφάται από τον χρήστη- το άκρο του διαυγούς σωλήνα τοποθετείται προσεκτικά πάνω από το δείγμα που πρόκειται να συλλεχθεί, το οποίο στη συνέχεια αναρροφάται μέσα στο θάλαμο. Το κάλυμμα από πλέγμα εμποδίζει το δείγμα να τραβηχτεί κατά λάθος στο στόμα του παιδιού. Ο σωλήνας μπορεί εύκολα να πλυθεί μεταξύ των χρήσεων.

  • Συλλέγει έντομα και μικρούς οργανισμούς και τα εναποθέτει στο θάλαμο προβολής
  • Το Pooter αποτελείται από ένα μικρό, επαναχρησιμοποιούμενο βάζο με πράσινο καπάκι που περιέχει δύο οπές- η μία από τις οποίες έχει ένα λεπτό κάλυμμα από πλέγμα
  • Ο σωλήνας εισάγεται στην οπή με το πλέγμα και αναρροφάται από τον χρήστη
  • Το άκρο του διαφανούς σωλήνα τοποθετείται προσεκτικά πάνω από το δείγμα το οποίο τραβιέται στο θάλαμο
  • Το κάλυμμα με το πλέγμα εμποδίζει το δείγμα να τραβηχτεί κατά λάθος στο στόμα του παιδιού
  • Ο σωλήνας μπορεί εύκολα να πλυθεί μεταξύ των χρήσεων
  • Θάλαμος ύψους 70mm x 54mm διάμετρος

37159

ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια