Αρχιτεκτονική Μηχανική - Gigo

SET0509

New product

  • Σύγχρονη αρχιτεκτονική δομική μηχανική.
  • Νέο ευέλικτο σύστημα δομής το οποίο σας επιτρέπει να κατασκευάσετε οργανικά σχήματα.
  • Περιλαμβάνει εγχειρίδιο για περισσότερα από 8 μοντέλα: Θόλο σταδίου, ρόδα λούνα παρκ, ψηλούς πύργους, σύγχρονα ξενοδοχεία, διάσημα κτίρια, κλπ.

More details

€45.00

Προειδοποίηση: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας

Κατασκευάστε ψηλούς πύργους, ψηλές ασπίδες, συναρπαστικές πολύπλοκες καμπύλες και γωνίες! Φτιάξτε την κατασκευή σας με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με αυτό το συναρπαστικό σετ που διερευνά τις τεχνικές αρχές που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα κτήρια. Μέσα από την κατασκευή των μοντέλων, παίζετε το ρόλο του αρχιτέκτονα και του μηχανικού καθώς συναρμολογείτε μια σειρά από μοντέλα που προέρχονται από μικρά, βασικά δομικά στοιχεία, όπως δικτυώματα, καμάρες και τρούλους σε γιγαντιαία σύνθετα μοντέλα πραγματικών κτιρίων. Προσπαθήστε να αναπαραστήσετε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κτήρια του κόσμου! Με 26 καθοδηγούμενες κατασκευές μοντέλων, μπορείτε να κατασκευάσετε στάδια, ρόδα του λούνα παρκ και πολλά άλλα.


Με αυτές τις κατασκευές, θα κατανοήσετε το πώς οι σχεδιαστές της αρχιτεκτονικής εφαρμόζουν επιστημονικές αρχές στα σχέδιά τους, στα κτίρια και στις δομές του 21ο αιώνα ωθώντας τα υλικά και τη μηχανική στα όρια. Το έγχρωμο εγχειρίδιο με τις 48 σελίδες σας καθοδηγεί στο ταξίδι σας βήμα-βήμα ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την ανεξάρτητη εξερεύνηση. Ποιος είναι ο ψηλότερος πύργος, ο πιο ογκώδης θόλος, ή η μεγαλύτερη γέφυρα που μπορείτε να χτίσετε με τα αρθρωτά οικοδομικά κομμάτια;

7432

Ηλικίες 8+
Αριθμός Παικτών 1+
Μοντέλα 26
Κομμάτια 308
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην ιδια κατηγορια